Kolegij župana na Platku: Radovi na žičari napreduju

Autor: Sanja Tumara 24.07.2023

Foto: PGŽ

Obilaskom cjelokupne zone stekao se uvid u radove na novoj četverosedežnici, a župan se sa suradnicima uvjerio u poodmaklu fazu i vrlo skori završetak radova.

Platak - Današnji kolegij župana održan je u Velikom domu na Platku, što je ujedno bila prilika za obilazak radova na novoj žičari te sportskoj i rekreacijskoj zoni u dnu Radeševa. Obilaskom cjelokupne zone stekao se uvid u radove na novoj četverosedežnici, a župan Zlatko Komadina sa suradnicima se uvjerio u poodmaklu fazu i vrlo skori završetak radova.

Voditelj obilaska, ravnatelj Goranskog sportskog centra Alen Udovič, odgovarao je i na pitanja o drugim sportsko-rekreacijskim zonama, naročito o intenzivnom zanimanju brojnih sugrađana za dnevni najam roštilja, posebno za one smještene u blizini parkova za najmlađe. Te su zone postale mini oaze za pronalazak osvježenja tijekom ljetnih sparina,

Na opširnom dnevnom redu županovog kolegija našao se i Program mjera za razvoj poduzetništva PGŽ u 2023., izvješće o provedbi projekata sufinanciranih iz pomoći iz inozemstva ADRI.SMARTFISH, ARGOS i ADRIPROMTOUR, izvješće o upisima u prve razrede osnovnih i srednjih škola te brojne druge.

Više sa portala poduckun.net ...