Koncert Saše Lozara na terasi restaurant&lounge bara Sabbia

Autor: Nikola Cvjetović 14.09.2022

Sašin topli vokal i osebujni talent utkani su u brojne pjesme odnosno u tri dosad snimljena studijska albuma.

Crikvenica - Na terasi restaurant&lounge bara Sabbia u petak, 16. rujna, od 22 sata nastupa Saša Lozar. Ovaj multitalentirani glazbenik povest će posjetitelje popularnog crikveničkog kluba na magično putovanje pejzažima svog glazbenog stvaralaštva. Nakon što je s teen boy bendom Saša, Tin i Kedžo i hitom 365 osigurao popularnost kod cijele jedne generacije, kasnije razdoblje njegovog djelovanja obilježio je zreliji imidž. Sašin topli vokal i osebujni talent utkani su u brojne pjesme odnosno u tri dosad snimljena studijska albuma.

Povodom najavljenog dolaska u Crikvenicu izjavio je: „Jako mi je drago što ponovo dolazim u Crikvenicu. Nema većeg komplimenta nego kada te pozovu da se ponovo vratiš.
Dolazim u svojoj standardnoj postavi benda i nastojat ću Vam još malo produljiti ljeto“. Posebno ga veseli nastup u klubu Sabbia jer je to - kako kaže - „mjesto posebnog ambijenta u kojem se pažljivo bira glazbeni program“.

Saša Lozar publici donosi romantične melodije koje će se izmjenjivati s razigranim pop i funky notama koje pozivaju na ples. U svakom nastupu on ostaje vjeran sebi, a tu originalnost i iskrene emocije publika zna prepoznati.

To očekuje i posjetitelje restaurant&lounge bara Sabbia ovaj petak, koji mogu rezervirati stol na terasi pozivom na brojeve 097/7675356, 097/6585958 ili 091/2851864. Ulaz na koncert je besplatan, a u slučaju lošeg vremena održat će se u klubu Sabbia. Serija koncerata petkom nastavlja se nastupima Super Cover Benda i L'amour acoustic tria, a završava 7. listopada koncertom The Frajli.

Više sa portala poduckun.net ...