Radionice „Zima u mom muzeju“ u Prirodoslovnom muzeju Rijeka

Autor: Marina Pauletić 19.12.2023

Djeca će kroz edukativne i interaktivne radionice upoznati svijet biljaka, životinja i fosila.

Rijeka – „Zima u mom muzeju“ projekt je prirodoslovnih radionica namijenjen djeci koji praznike provode u gradu, kao i malenim prirodoslovcima koji žele doznati više o tajnama prirode koja ih okružuje. Djeca će kroz edukativne i interaktivne radionice upoznati svijet biljaka, životinja i fosila te uroniti u svijet Muzeja kroz ulogu malih prirodoslovaca te imati priliku učiti o golemoj riznici prirodoslovnih tajni na zanimljiv, drugačiji i neobičan način.

Prijave se zaprimaju do 30.12.2023. Program se odvija u Muzeju u Rijeci, od srijede 3.1. do petka 5.1 2024., od 9.30 do 12.30 sati, namijenjen je djeci starosti od 6 do 10 godina. S obzirom na ograničen broj slobodnih mjesta, sudjelovanje je potrebno najaviti na e-mail anita@prirodoslovni.com.

Radionice za sva tri dana se naplaćuju 12,00 eura po djetetu (90,41 kn). U cijenu je uključen materijal i pribor za rad. Plaćanje se izvršava u Muzeju na prvi dan radionice (3.1.2024.). Radionica dnevno traje tri sata pa se preporuča da djeca sa sobom uzmu marendu i bočicu vode. Autorica i voditeljica je Božena Viduka, mag.lik.ped., vanjska suradnica.

Edukativni program realiziran je uz financijsku podršku Ministarstva kulture i medija Republike Hrvatske, Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

NAPOMENE ZA RODITELJE:

Pratitelj djeteta ima besplatan ulaz u Muzej.

Podaci prikupljeni u prijavi koristiti će se samo u svrhu organizacije edukativnog programa te se u druge svrhe se neće koristiti.

Fotografije snimljene na programu mogu biti objavljenje na mrežnim stranicama Prirodoslovnog muzeja Rijeka u svrhu informiranja o programu. Ispitanik može podnijeti zahtjev za uklanjanjem fotografija s mrežnih stranica Prirodoslovnog muzeja Rijeka na adresu elektroničke pošte: gdpr@prirodoslovni.com

Više sa portala poduckun.net ...