Tony Cetinski u Žatici povodom Dana žena!

Autor: Portal Poduckun 13.02.2023

Foto: Renato Branđolica/HRT

Osigurajte svoje ulaznice za glazbeni spektakl putem sustava Entrio i provedite subotu u pjesmi

Poreč - Veliki glazbeni spektakl održat će se u subotu, 11. ožujka, u dvorani Žatika u Poreču povodom Dana žena.

S novim koncertom svojoj rodnoj Istri, nakon sjajne zabave u Rovinju za doček Nove godine, Tony Cetinski će nas u Poreču provest kroz svoje bezvremenske hitove kao što su ''Blago onom tko te ima'', ''Umirem 100 puta dnevno'', ''Ako to se zove ljubav'', ''Kad žena zavoli'', ''Ja sam zaljubljen'', ''Tebe ne bih mijenjao'', ''Nek' ti bude ljubav sva'', ali i nove hitove.

Jedan od najboljih i višestruko nagrađivanih hrvatskih pjevača za sve posjetitelje koncerta priprema i jedno iznenađenje, a na vama je da dođete u Žatiku 11. ožujka i saznate o čemu se radi.

Cetinski je bio prvi hrvatski pjevač koji je rasprodao zagrebačku Arenu dva dana zaredom i priredio spektakl za 40 000 ljudi. Poznat po svojoj energičnosti, humorističnosti i vokalnim sposobnostima, Tony svoje obožavatelje nikad ne ostavlja ravnodušnima.

Da je jedan od omiljenih izvođača na sceni pokazao je i svojim vatrenim nastupom na ovogodišnjoj Dori kojim nas je podsjetio na 1994. kada je Hrvatska dobila prvih 12 bodova u svojoj povijesti na Eurosongu, ali i na niz hitova uz koje se zabavljaju svi uzrasti.

Tony je spreman zabaviti i rasplesati publiku u porečkoj Žatici, a ulaznica za koncert može biti najbolji poklon za sve.

Foto: Renato Branđolica/HRT

''Pozivam sve da dođu u Žatiku i dobro se zabave, a pogotovo žene koje su moja najglasnija publika'', poručio je svojim obožavateljima Tony.

Bolje pozivnice od ove nema. Zato ne propustite koncert koji će sigurno ostati svima u lijepom sjećanju i zabavite se povodom Dana žena.

Ulaznice za koncert su u prodaji putem sustava Entrio, na njihovim prodajnim mjestima te na entri.io/toni_porec

Vidimo se u Žatici!

Više sa portala poduckun.net ...