[VIDEO] Svjetlo u tami za stradale branitelje: 222 baklje rastjerale oblake nad Krčkim mostom

Autor: Portal Torpedo 04.08.2023

2023. godina ostat će zabilježena u povijesti kao ljeto kada je Oluja s Kvarnera dobila i olujnu ‘podršku’ s neba – uz kišu koja se upravo u najvažnijem trenutku smilovala i napravila pauzu za spektakularan prizor

Rijeka - Unatoč kiši, vjetru i ‘crvenom’ upozorenju Državnog hidrometeorološkog zavoda, sedmu godinu za redom na Krčkom su mostu ovoga petka ponovo gorjele 222 baklje za 222 branitelja iz našega kraja, stradala u Domovinskom ratu.

Članovi udruga Plavo bijeli otok, Vavik vjerna Kirija i Klub navijača Armada tako su održali datu riječ i tradiciju unatoč zaista teškim uvjetima, a iako je ovoga puta uglavnom izostala publika na brodicama, podršku su im dali brojni građani koji su vatreni spektakl gledali s Voza i kopna.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, Krčki most je i ovoga puta zbog bakljade na nekoliko minuta zatvoren za promet, a događaj su osiguravali i vatrogasci s dva vozila. Potrebe za intervencijom srećom ipak nije bilo, a 2023. godina ostat će zabilježena u povijesti kao ljeto kada je Oluja s Kvarnera dobila i olujnu ‘podršku’ s neba – uz kišu koja se upravo u najvažnijem trenutku smilovala i napravila pauzu za spektakularan prizor.

Kako to izgleda kada plamen 222 baklje rastjera tamu mračnih oblaka nevere s Kvarnera, pogledajte u našem live videu.

VIDEO


Martina Frka / Bodulija.net
Foto: Marijan Milotić/Bodulija.net

Više sa portala poduckun.net ...