152. Zeleni Kastav ove subote

Autor: Nikola Cvjetović 27.10.2023

Ukoliko bude bez padalina, sajam će se održati na Fortici, a ukoliko bude kiše, u natkrivenom parkirnom prostoru ŠSD Matija Katalinić u Kastvu.

Kastav - 152. "Zeleni Kastav" održati će se u redovnom terminu - zadnje subote u mjesecu, 28. 10. od 09:00 do 13:00 sati. Obzirom da je vremenska prognoza neizvjesna, ukoliko bude bez padalina, sajam će se održati na Fortici, a ukoliko bude kiše, u natkrivenom parkirnom prostoru ŠSD Matija Katalinić u Kastvu.

Prijavljeno je 20 sudionika i biti će odlična ponuda svježeg voća i povrća, sireva, namaza, marmelada, sokova, sirupa, tjestenine, brašna, jaja i meda.

U ponudi će biti krumpir, batat, hokaido i druge tikve, cikla, mrkva, korijen celera i peršina, pastrnjak, svježi kupus, kelj, blitva, špinat, matovilac i druge salate, paprika, balancani, krastavac, mahune i tikvice.

Što se tiče voća, dolaze mandarine, nar i prvi limun iz doline Neretve, uz hladno prešane i pasterizirane sokove agruma. Biti će i više vrsta jabuka i kiwi.

Biti će i meda, tjestenina s raznim okusima, raznih vrsta brašna, kruha i slastica, jabučnog octa i bučinog ulja.

Pozivamo sve posjetitelje na malu degustaciju ponude naših sudionika - idemo ususret 7. rođendanu Zelenog Kastva koji ćemo obilježiti tijekom studenog ove godine.

Više sa portala poduckun.net ...