Centar Gervais: Dječji program prilagođen ukrajinskoj djeci

Autor: Andrea Načinović 04.05.2022

wp-content/uploads/2021/05/predstava-i-drvo-je-bilo-sretno-2021-predstava-4.jpg

Ulaz je slobodan za sve koji dođu, nije potrebna prethodna najava, svi su pozvani i dobrodošli.

Opatija - Festival Opatija je dio svojeg dječjeg programa prilagodio ukrajinskoj djeci te tako u subotu, 7. svibnja, s početkom u 17 sati u centru Gervais prikazuju animirani film SING 2 sinkroniziran na ukrajinski jezik.

„Odlučili smo dio svojeg dječjeg programa prikazivati na ukrajinskom jeziku, kako bi i ta djeca koja se nalaze na našem području imala prilike na svojem materinjem jeziku uživati u ovim lijepim programima. Želimo ih barem malo razveseliti i neka znaju da su dobrodošli u našoj sredini. Pozive smo već poslali u osnovne škole na našem području sa željom da ovu informaciju prenesu toj djeci koji već pohađaju nastavu u njihovim školama,“ naveo je ravnatelj Festivala Opatija Ernie Gigante Dešković.

Ulaz je slobodan za sve koji dođu, nije potrebna prethodna najava, svi su pozvani i dobrodošli.

Crtić govori o optimističkoj koali i njegovoj zvjezdanoj ekipi dok se u svjetskoj prijestolnici zabave pripremaju za najveći scenski nastup dosad. No prije toga trebaju uvjeriti najzapušteniju rock zvijezdu da im se pridruži na sceni. Crtić je protkan porukom da se vrijedi boriti za svoje snove.