DJ Goran Starčević stiže u opatijski Colosseum

Autor: Marina Pauletić 11.06.2024

Foto: arhiva

„We are BOHO“ su tematske večeri koje se već nekoliko godina održavaju u Colosseumu.

Opatija – U petak, 14. lipnja u opatijskom Colosseumu nastupa DJ Goran Starčević. Goran je član udarne ekipe beogradskog clubbinga, a Opatiji će prenijeti dio beogradske i svjetske klupske scene. U Colosseumu se sprema opasno dobra žurka uz uzbudljive bitove afro house-a i njegovog jedinstvenog zvuka. Klubovi, beach barovi i diskoteke diljem svijeta su mjesta na kojima Goran nastupa već dugi niz godina, a Colosseum je ovog petka jedna od stanica na turneji ovog poznatog umjetnika.

Inače, „We are BOHO“ su tematske večeri koje se već nekoliko godina održavaju u Colosseumu uz resident DJ-a Super Saiyana s naglaskom na afro, oriental i latino house glazbu. Pritom posjetiteljima nude jedinstveni spoj elektronske i tradicionalne glazbe kroz fuziju zapadnih, istočnih te afričkih ritmova i melodija, etno utjecaja, drevnih instrumenata i plemenskih perkusivnih ritmova, od Brazila, preko Afrike, Balkana do Bliskog i Dalekog Istoka. To čini ove večeri svojevrsnim elektronskim glazbenim putovanjem oko svijeta uz ugodni boho ugođaj uz more koji nudi Lounge & Beach Bar Colosseum.

- Zabilježite si 14. lipnja u kalendare jer stiže prvo od nekoliko „We are BOHO“ DJ gostovanja ove sezone. Super Saiyan otvara večer od 20 sati, a zatim slijedi Goran Starčević! Pleše se do 1 ujutro zato dođite u Colosseum što ranije i uživajte u posebnom boho duhu ove večeri! Ulaz je besplatan, pozivaju organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...