Dječji doček Nove godine na maloj Ljetnoj pozornici u Opatiji

Autor: Marina Pauletić 28.12.2023

Foto: arhiva

Kraj godine na Ljetnoj u znaku dječjeg smijeha i veselja.

Opatija - U nedjelju, 31. prosinca, najmlađi posjetitelji opatijske Ljetne pozornice prvi će dočekati Novu godinu uz zabavni program s početkom u 11 sati. Veselo društvo kostimiranih animatora, najdražih maskota i uličnih umjetnika na štulama mališane će zabaviti raznim igrama, radionicama i akrobacijama, uz nezaobilaznu pjesmu, ples i facepainting. Točno u podne kiša balona i šarenih konfeta prekrit će malu Ljetnu pozornicu, a prisutni će Novoj godini moći nazdraviti dječjim pjenušcem. Nakon završnog slavlja, zimske radosti nastavljaju se na klizalištu „Ledena čarolija“ uz prigodnu ponudu toplih napitaka i slatkih zalogaja na adventskim kućicama.

Ukoliko ružno vrijeme i kiša budu onemogućili održavanje dječjeg programa 31. prosinca, isti će se prebaciti za naredni vikend.

Šporerbajka

One koji se ne mogu strpjeti do Dječjeg dočeka, pozivamo u petak, 29. prosinca i subotu, 30. prosinca, oba dana s početkom u 17 sati u Umjetnički paviljon Juraj Šporer na zabavne adventske programe za djecu u sklopu „Šporerbajke“. U petak ćemo se zabaviti na Olimpatijskim igrama koje su zamišljene kao zabavno natjecanje za djecu u igrama koje su igrali „naši stari“, ali na božićni način – Zimi zimi, Zvijezda Borić, Ledeni memori, natjecanje u kićenju bora, odmrzavanju leda, zamatanju poklona, pronalasku „dobitnih“ božićnih kuglica, … Natjecateljske timove vodit će djeci poznata glumačka lica: Petra Radin, Filip Detelić, Matija Šakoronja i Lara Škrinjar.

U subotu završava Šporerbajka, naravno s „happy endom“ kada će klinci odnijeti vrijedne nagrade na veseloj tomboli i proslaviti pobjedu uz najluđe plesne ritmove DJ-a Marija Kovača i zabavne animatore.

„Ulaz na sve programe je slobodan! Dobrodošli!“, poručuju organizatori iz Festivala Opatija.

Više sa portala poduckun.net ...