[FOTO/VIDEO] Dječji vrtić Lovran danom otvorenih vrata obilježio Dan Općine Lovran

Autor: Marina Pauletić 29.04.2023

Roditelji i djeca imali su i mogućnost udomiti sadnice palmi. Nekoliko fotografija s druženja pogledajte u nastavku teksta...

Lovran - U četvrtak, 27. travnja, Dječji vrtić Lovran je danom otvorenih vrata (Lovranski dječji dan) obilježio Dan Općine Lovran. Na vanjskom prostoru organizirane su brojne aktivnosti i radionice u kojima su uživala djeca skupa sa svojim roditeljima. Izrađivali su voćne ražnjiće i prirodne sokove, slagali kućice ili maštoviti tangram, slikali tehnikom monotipije, provodili senzorne aktivnosti sa slanim tijestom i ljepljivim površinama. Za sportske tipove bili su ponuđeni poligoni za vježbanje i gađanje te uvijek popularno potezanje konopa. Roditelji i djeca imali su i mogućnost udomiti sadnice palmi.

Nakon aktivnosti u vrtiću, u prepunoj dvorani kina „Sloboda“ Lovran odgajatelji Dječjeg vrtića Opatija premijerno su prikazali predstavu „Zaljubljeni Pinokio“ u kojoj su oživjeli omiljene dječje likove iz bajki. Uz Pinokija bili su tu i Crvenkapica, praščići, Ivica i Marica, Mačak u čizmama.

Organizatori zahvaljuju svima na velikom odazivu i podršci.

VIDEO

Dječji vrtić Lovran danom otvorenih vrata obilježio Dan Općine Lovran

Više sa portala poduckun.net ...