Dolores Kurti nagrada za životno djelo

Autor: Nikola Cvjetović 29.06.2022

dolores_kurti_2022 Dolores Kurti

Nagradu Grada Opatije za područje društvenog života primit će Sandi Basić, Nagradu za područje socijalnog i društvenog života Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije, a počasnom građankom Opatije postat će Anica Zubović.

dan_skole_hotelijersko_turisticke_opatija_2022__2_ Sandi Basić sa svojim učenicima

Opatija – Nagrada Grada Opatije za životno djelo iz područja gospodarstva dodijelit će se Dolores Kurti, odlučeno je, među ostalim, na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Opatije. Gradski su vijećnici, naime, prihvatili prijedloge Ocjenjivačkog suda pa će tako Nagradu Grada Opatije za područje društvenog života primiti Sandi Basić, Nagradu za područje socijalnog i društvenog života Udruga osoba s invaliditetom Grada Opatije, a počasnom građankom Opatije bit će imenovana Anica Zubović. Članovi Ocjenjivačkog suda birali su među 10 predloženih kandidata, a nagrade će biti dodijeljene na svečanoj sjednici u povodu Dana grada Opatije i zaštitnika sv. Jakova.

kutak_za_inkluziju_otvorenje_opatija_2022__61_ Dio korosinka udruge Osoba sa inveliditetom

Dolores Kurti predstavlja pozitivan i inspirativan primjer kako ljubazan pristup i osmijeh podižu kvalitetu uslužne struke, a time i ugled grada kojeg predstavlja te kao prava Opatijka neizmjerno voli. Grad Opatija bio bi nezamisliv bez legendarnog Foto Luigija i svih članova njihovog obrta, a pogotovo bez Dolores Kurti i njezinog fotoaparata, stoji u obrazloženju Nagrade za životno djelo.

Više sa portala poduckun.net ...