Drugi ovosezonski Wine&DineExperience u Konobi Ribica u pripremi

Autor: Andrea Načinović 22.06.2022

wine dine-26137

Svi koji žele uživati u predivnoj večeri pod zvjezdanim nebom Kantride te obogatiti svoj izlazak finim notama hedonizma i novim enološkim iskustvima potrebno je da rezerviraju svoje mjesto.

Rijeka - Nakon iznimno uspješnog prvog gastro enološkog spektakla Wine&DineExperience, Konoba Ribica ovog četvrtka, 23.lipnja s početkom u 19 sati, priređuje drugu ovosezonsku večer posvećenu vrhunskim delicijama, vinu i glazbi.

wine dine-59026

Idejni začetnici i organizatori Robert Barbalić i Željko Donadić i ovog puta garantiraju odličnu atmosferu. U ugodnom ambijentu Konobe Ribica, s predivnim pogledom na Kvarner, otoke i Učku, chef kuhinje priprema pet sljedova uparenih s etiketama kuće Boškinac. Boris Šuljić, vlasnik uspješnog obiteljskog hotela, vinarije te Michelinovom zvjezdicom nagrađenog restorana Boškinac, priredio je za tu večer šest vina iz svoje bogate selekcije. Tako da će već na samom početku gosti moći uživati u laganom i svježem pjenušcu Viaz, s izraženim voćnim aromama i blagim mineralnim notama. Uz slatko-kiselu marinadu od brancina točit će se Calma iz 2021. Uz rižoto od kozica i radića gosti će kušati Grand Cuvee iz 2020., dok će se Lasina iz 2021. servirati uz roastbeef s jabukom i hrenom. Boškinac iz 2016. savršeno će se sljubiti s janjećim kotletom, kozjim sirom i paskijem na polici krumpira, a za kraj večeri semifredo od badema s maslinovim uljem bit će serviran uz Boškinčev Prošek.

Osim u odličnoj hrani i vrhunskim vinima, svi prisutni moći će uživati u live glazbi Toni Saxa i DJ. Roberta Fishera.

Stoga, svi koji žele uživati u predivnoj večeri pod zvjezdanim nebom Kantride te obogatiti svoj izlazak finim notama hedonizma i novim enološkim iskustvima, svoje mjesto mogu rezervirati na 051 631 365 , 091 543 1825 ili putem maila robertbarbalic@yahoo.com.

Broj mjesta je ograničen, stoga je rezervacija obavezna.