Ekološki sajam ove subote na Mrkatu

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 11.05.2022

beta/wp-content/uploads/2018/10/zmergov-ekoloski-sajam-opatija-3.jpg

Žmergov ekološki sajam zamišljen je kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, a njegovoj će realizaciji ovoga puta, u sklopu manifestacije Hrvatska volontira, uvelike doprinijeti velikodušna pomoć volontera s Librnijskog područja.

Opatija - Ove subote, 14. svibnja ispred opatijskog Mrkata u vremenu od 8 do 13 sati, održat će se još jedan Ekološki sajam.

Udruga Žmergo poziva sve građanke, građane i slučajne prolaznike da im se pridruže u Opatiji te opskrbe svoja kućanstva zdravim, ukusnim i korisnim proizvodima ekološki certificiranih proizvođača.

Žmergov ekološki sajam zamišljen je kao mjesto okupljanja zaljubljenika u eko uzgoj, a njegovoj će realizaciji ovoga puta, u sklopu manifestacije Hrvatska volontira, uvelike doprinijeti velikodušna pomoć volontera s Librnijskog područja, koji će u subotu pomagati izlagačima postaviti štandove, zabilježiti priču koja se krije iza njihovih proizvoda te biti na raspolaganju svima zainteresiranima za upoznavanje s volonterskim radom u Udruzi Žmergo. Dođite, pridružite se, upoznajte se s volonterima te kroz degustaciju i kupnju eko certificiranih proizvoda, podržite rad ekoloških proizvođača.

Više sa portala poduckun.net ...