Ekskluzivni hrvatski nastup švedske metal senzacije Sabaton ovog petka u Opatiji

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 17.08.2022

Zadnji kontingent ulaznica po cijeni od 300 kuna je pred rasprodajom i ostalo ih je još svega nekoliko tako da svi koji žele prisustvovati ovom koncertu sada je zadnji trenutak za nabavku ulaznica putem sustava Mojekarte.hr

Opatija - Ovog petka, 19. kolovoza Opatiju očekuje veliki metal spektakl - nastup svjetski poznatog benda Sabaton!

U više od dva desetljeća od osnivanja, švedski metalci Sabaton stekli su reputaciju jednog od najradišnijih bendova – izdali su deset visoko ocjenjenih studijskih albuma (od kojih dva platinasta!), osvojili mnogobrojne nagrade i nominacije i pritom stekli milijune vjernih obožavatelja diljem svijeta.

Iz godine u godinu njihova popularnost strelovito raste što nije neobično. Kombinirajući moćne riffove s prepoznatljivim glasom pjevača Joakima Brodéna, Sabaton obrađuje atraktivne teme o ratovima iz stvarnog života i ljudima koji su u njima sudjelovali – o iscrpljujućim bitkama i sjajnim djelima hrabrosti, veličanstvenim pobjedama i dirljivim osobnim borbama – istinitim pričama fantastičnijim od bilo koje fikcije, a svoju glazbu su podignuli na višu razinu stvarajući dokumentarce o temama pjesama što ih svrstava među najzanimljivije bendove današnjice.

Sabaton je možda najpoznatiji po svojim koncertima uživo koji su pravi glazbeno-scenski spektakl. Bend je nastupao širom svijeta, a redovito puni arene i okuplja mase na festivalima diljem Europe.

Ovo ljeto, kao ekskluzivni koncert u Hrvatskoj, Chris Röland, Hannes Van Dahl, Joakim Brodén, Pär Sundström i Tommy Johansson nastupit će u prekrasnom ambijentu Ljetne pozornice u Opatiji u sklopu svoje velike europske turneje “The Tour to End All Tours”. Promovirat će novi album, ali i odsvirati najveće hitove do sada, što će osigurati pravu večer za pamćenje!

Zadnji kontingent ulaznica po cijeni od 300 kuna je pred rasprodajom i ostalo ih je još svega nekoliko tako da svi koji žele prisustvovati ovom koncertu sada je zadnji trenutak za nabavku ulaznica putem sustava Mojekarte.hr

Koncert počinje u 21 sat. Blagajna se otvara u 19 sati, a ulazi za publiku iz opatijske luke i iz parka Angiolina će biti otvoreni od 19:30 sati.

Koncert će se održati bez obzira na vremenske prilike, a u slučaju kiše preporučujemo svim posjetiteljima da ponesu kabanice jer se kišobrani neće smjeti unositi unutar koncertnog prostora.

Više sa portala poduckun.net ...