[FOTO] Advent u Ičićima: Čarobno ruho u parku Tivoli

Autor: Nikola Cvjetović 02.12.2023

Nekoliko fotografija pogledajte u nastavku...

Ičići - Turistička zajednica mjesta Ičići sa zadovoljstvom poziva sve goste i stanovnike Ičića da tijekom Adventa prošeću do parka Tivoli te uživaju u adventskoj dekoraciji postavljenoj od strane Turističke zajednice mjesta Ičići.

- Iskoristite priliku da napravite nezaboravnu fotografiju zakoračivši u svjetleće saonice koje vuče veseli sobić, uslikajte se pokraj svjetleće jelke, prođite ispod blistave polukuglice ili počinite na jednoj od dekoriranih klupica u parku s predivnim pogledom na ičićansku plažu i sidra, prekrasne jedrilice u ACI marini Opatija ili pogledom na cijeli Riječki zaljev, poručili su iz TZM Ičići.

Od 1. prosinca, nakon posjeta Adventskom parku Tivoli, možete se zasladiti u ˝Slatkoj kućici˝ u sklopu Bistroa Bussola koja će u ponudi imati tradicionalnu mađarsku slasticu ˝kürtőskalács˝ (kolač dimnjak). Mađarski gosti su prema statistikama drugi po redu najbrojniji gosti u Ičićima, te je ovo savršena prilika da probate nešto novo, naučite nešto o susjednoj nam državi i na ovaj se način približite mađarskim gostima kojima je naš kraj izuzetno drag.

Tradicionalni Novogodišnji kup za juniore, ribolovno natjecanje za najmlađe, u organizaciji Športskog ribolovnog kluba Ičići zakazano je za 3. prosinca, u jutarnjim satima .

Nastavak adventskog programa je 6. prosinca kada Mjesni odbor Ičići, tradicionalno organizira dodjelu poklona djeci iz Ičića uz dolazak Sv. Nikole. Sveti Nikola krenuti će od područne škole, plažom do Calypsa gdje će ga uz sokić i klopicu dočekati djeca, te će se svi zajedno zaputiti do parka Tivoli gdje će djeci biti podijeljeni prigodni pokloni. U slučaju lošeg vremena, nema straha, te će se podjela održati ispred caffe bara Calypso.

Petak, 22. prosinca, donosi tradicionalno Adventsko druženje u organizaciji Turističke zajednice mjesta Ičići. Druženje uz glazbu, bakalar i prigodnu zdravicu od 10 do 13 sati ispred Turističkog ureda TZM Ičići (u sklopu ACI marine) uvertira je u Božićne blagdane. Za glazbeni program pobrinuti će se DJ Vedran te smo sigurni da dobro raspoloženje neće izostati.

- Godinu na zalasku, 2023., pamtit ćemo kao rekordnu turističku godinu u Ičićima te se nadamo da će se rastući trend nastaviti i u narednoj godini. Turistička zajednica mjesta Ičići svima želi vesele i sretne blagdane, obilje dobrog raspoloženja i nezaboravnih uspomena te uspješnu i sretnu 2024. godinu, dodali su iz TZM Ičići.

Advent u Ičićima: Čarobno ruho u parku Tivoli

Više sa portala poduckun.net ...