[FOTO/VIDEO] Atraktivnim finalnim mečevima okončan 10. jubilarni turnir u odbojci na pijesku ''Ičići Masters 2023“

Autor: Nikola Cvjetović 13.08.2023

Po prvi puta nakon deset godina pobjednik turnira u Ičićima je hrvatski predstavnik. Zasluženo je ta čast pripala, Josipu Pribaniću koji je postao ovogodišnji „kralj Ičića“ u paru sa Slovencem Danijelom Pokeršnikom, kojem je ovo čak peti naslov.

Ika - 10. jubilarni turnir u odbojci na pijesku „Ičići Masters 2023“ - Pro Beach Volleyball Tournament, u organizaciji Kluba za odbojku na pijesku Opatija, završio je dodjelom nagrada i pehara pobjednicima, koje su im uručili zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić, predsjednik Sportskog saveza Dragutin Galina, dopredsjednik Odbojkaškog saveza PGŽ-a Ilija Matić i direktorica TZ Ičići Tatjana Bartolin.

Prvo mjesto u muškoj konkurenciji osvojio je hrvatsko-slovenski par Josip Pribanić i Danijel Pokeršnik, drugi su bili Tadej Boženk i Vid Jakopin, treći Jurica Skorin i Hrvoje Zelenika, a četvrti Marko Repek i Roko Vlašić. Prvo mjesto u ženskoj konkurenciji osvojile su Špela Morgan i Anja Maček, druge su bile Živa Javornik i Maja Marolt, treće Lea Rašić i Lucijana Terze, a četvrte Mara Marković i Lea Giljušić.

Kvalifikacije i završnica ovog najpoznatijeg međunarodnog turnira u odbojci na pijesku u regiji održani su na plaži u Ičićima gdje su se okupili ponajbolji u ovom sportu, ali i mlade nade. Nagradni fond turnira iznosio je 4 tisuće eura.

Uz sportske susrete održan je i „Player's party“ uz bend Dellboys i DJ-a Super Saiyana, a podršku manifestaciji i ove su godine pružili Grad Opatija, PGŽ, Hrvatski odbojkaški savez, Hrvatski olimpijski odbor, ACI marinas, TZ Ičići, TZ Opatija, TZ Kvarnera, ŽUC PGŽ, Red Bull, Jana, Dukat i mnoge drugi.

VIDEO

Atraktivnim finalima okonano 10. izdanje Ičići mastersa

Više sa portala poduckun.net ...