[FOTO] Brojni gosti pristigli u Opatiju povodom uskršnjih blagdana

Autor: Marina Pauletić 30.03.2024

Uskrs će Opatiju tradicionalno ispuniti zvukovi Puhačkog orkestra Lovran.

Opatija – Uskrsni blagdani privukli su u Opatiju velik broj gostiju, a mnogi su iskoristili sunčano subotnje jutro za šetnju opatijskim parkom i Lungomarem. Posjetitelje očekuju i brojna događanja pa su tako jutros mogli uživati u dijelu manifestacije „Upoznajmo Frankopane“, kada je udruga Orto Sancti Viti ispred paviljona Juraj Šporer upriličila brojne aktivnosti vezane uz srednji vijek.

Uskrs će Opatiju tradicionalno ispuniti zvukovi Puhačkog orkestra Lovran promenadnim koncertom od hotela Imperial do Slatine s početkom u 12 sati, dok će od 16 do 18 sati u Portiću zapjevati klapa Opatija.

Na Uskrsni ponedjeljak, od 10 do 13 sati, mališanima će osmijeh na licima izmamiti druženje sa zekom i opatijskom damom te face painting na Slatini, kao i kreativno-animacijski program za djecu u Parku Angiolina. Za to će vrijeme oni „malo veći“ na Slatini moći uživati u izložbi oldtimera uz soundtrack glazbenog sastava Iman Acoustic Trio.

- Uživanje u tradicionalnim gastronomskim specijalitetima, romantične šetnje uz more, opuštanje u vrhunskim spa&wellness centrima, samo su dio prekrasne uskrsne atmosfere u Opatiji. Ususret uskrsnim blagdanima trudimo se grad obogatiti prigodnim dekoracijama i raznovrsnim programima kako bi naši gosti doživjeli posebno iskustvo, poručila je direktorica Turističke zajednice grada Opatije Suzi Petričić.

- Ovoga Uskrsa posjetite Opatiju, iskoristite sve duže proljetne dane i ispunite ih nezaboravnim doživljajima, pozivaju organizatori.

Više pogledajte u našoj foto galeriji.

Uskrsnji blagdani napunili Opatiju

Više sa portala poduckun.net ...