[FOTO] Friday Wine Day u Imperialu: Premijerno druženje uz vinariju Matošević za kraj radnog tjedna - pun pogodak

Autor: Marin Aničić 16.10.2022

Uzvanici i gosti pohvalili su ovaj event, dok organizatori iz Liburnia Hotels & Villas najavljuju druženja s raznim vinarima svakog petka od 18 sati.

Opatija - Vrhunska vina, fini izbor sireva, ugodan ambijent i sjajno društvo bili su dobitna kombinacija za prvo vinsko druženje objedinjeno pod nazivom Friday Wine Day koje u petak održano u kavani hotela Imperial.

Naime, u vinskom serijalu koji će svakog petka Opatijcima i njihovim gostima predstaviti po jednog vinara, premijerni nastup donio je gostovanje istarske vinarije Matošević. Gosti su imali prilike kušati četiri etikete - Albu, Malvaziju, Teran i dvije Grimalde - bijelu i crnu, a čarobni svijet vina Matošević gostima je otkrio Toni Babić predstavnik vinarije.

Nit vodilja ovog vinskog eventa je druženje pred vikend. Da se uz čašu, dvije, vina po promotivnoj cijeni, gosti opuste i podruže u ugodnom društvu. Uzvanici i gosti pohvalili su ovaj event, dok organizatori iz Liburnia Hotels & Villas najavljuju druženja s raznim vinarima svakog petka od 18 sati.

Friday Wine Day u Imperijalu: Premijerno druženje uz vinariju Matošević za kraj radnog tjedna - pun pogodak

Više sa portala poduckun.net ...