[FOTO] Gran Turismo 2024 - Karavana skupocjenih automobila stigla u Opatiju

Autor: Marina Pauletić 10.05.2024

Radi njih na snazi vrijedi poseban režim parkiranja.

Opatija - Karavana luksuznih automobila stigla je u Opatiju povodom Gran Turisma Adriatica 2024 čiji je 'stara dama' jedan od domaćina. Bijesne jurilice – razni modeli Ferrarija, Lamborghinija, Porschea i McLarena – plijenili su pažnju prolaznika i ljubitelja automobila.

Radi njih na snazi vrijedi poseban režim parkiranja. Od četvrtka, 9. svibnja do jutarnjih sati u subotu, 11. svibnja za sudionike će biti rezervirano ukupno 60 parkirnih mjesta na lokaciji kod Hotela Ambasador (Ulica Feliksa Peršića). Budući da se radi o lokaciji koja je u sustavu povlaštenog stanarskog parkiranja, Opatija 21 d.o.o. će u tom razdoblju osigurati ZAMJENSKU LOKACIJU ZA STANARE koji će privremeno moći parkirati svoja vozila u garaži Sportske dvorane Marino Cvetković.

Parkiranje će biti organizirano na način da će korisnici stanarskog parkiranja pri ulasku u garažu na uobičajeni način uzeti kartu na ulaznom terminalu, a pri odlasku iz garaže bit će potrebno javiti se s tom kartom djelatnicima na recepciji dvorane, koji će, ukoliko je vozilo u sustavu povlaštenog parkiranja za lokaciju u Ulici Feliksa Peršića, omogućiti slobodan prolaz za ta vozila.

Gran Turismo 2024 - Karavana skupocjenih automobila stigla u Opatiju

Više sa portala poduckun.net ...