[FOTO] Magla svuda, magla oko nas – danas kišobrani, sutra kape i rukavice

Autor: Marina Pauletić 06.01.2024

Za riječko je područje upaljen narančasti meteoalarm.

Kastav – Prva siječanjska subota diljem zemlje donijela je kišu, maglu i vjetrovito vrijeme. Rijetki su se odlučili izaći po ovakvom vremenu idealnom za izležavanje na kauču i gledanje omiljenih serija. Naš je fotoreporter prošetao maglom obavijenim Kastvom, a snimljeni kadrovi „grada na brege“ djeluju pomalo mistično.

Temperature su još uvijek jesenske, međutim sutra napokon dolazi zahlađenje primjereno ovom dobu godine. Temperature će pasti, a kiša će u nekim dijelovima prelaziti u susnježicu i snijeg. Za riječko je područje upaljen narančasti meteoalarm zbog jake i olujne bure koja će zapuhati navečer. Najjači udari vjetra iznosit će od 65 do 130 km/h, a pod Velebitom su mogući i orkanski udari. Također, lokalno se očekuje obilna kiša, ponajprije na širem području Rijeke te su moguće bujične i urbane poplave. Moguća količina oborine iznosi od 50 do 100 mm, prenosi DHMZ.

Danas će vam još uvijek trebati kišobrani, no za sutra izvadite kape i rukavice. Kadrove mističnog Kastva pogledajte u našoj foto galeriji, a u komentarima s nama podijelite kako vi provodite kišne subote.

Mistični Kastav obavijen maglom

Više sa portala poduckun.net ...