[FOTO] Matuljski i opatijski vrtićari svojim donacijama i kreativnim aktivnostima priključili se akciji 'Solidarnost na djelu'

Autor: Nikola Cvjetović 29.11.2023

- Veliko hvala u ime potrebitih dječici te njihovim roditeljima i stručnim službama vrtića, istaknula je Đana Pahor, ravnateljica GDCK Opatija.

Matulji - Humanost se uči od malih nogu, a svake godine u prikupljanju novčanih priloga od bonova HCK i hrane značajno doprinose naši najmlađi sugrađani iz dječjih vrtića koji redovito sudjeluju u akciji 'Solidarnost na djelu' koja se na Liburniji provodi do kraja studenog.

- Tako su nas nedavno ugostili mališani i odgajateljice iz skupine "Loptice" Dječjeg vrtića Matulji, a u našim prostorima posjetili su nas mališani iz Dječjeg vrtića Opatija. Svi su prikupili puno hrane i higijenskih potrepština za potrebite u našoj Socijalnoj samoposluzi. Dobili smo na poklon i prigodne crteže na temu "Drvo dobrih djela" prema programu HCK, plakat s njihovom prezentacijom pojmova humanost, volontiranje, pomaganje, solidarnost, doniranje, a odgajateljice su ih naučile za koji djelokrug poslova je zadužen Crveni Križ. Veliko hvala u ime potrebitih dječici te njihovim roditeljima i stručnim službama vrtića, istaknula je Đana Pahor, ravnateljica GDCK Opatija.

Matuljski i opatijski vrtićari svojim donacijama i kreativnim aktivnostima priključili se akciji 'Solidarnost na djelu'

Više sa portala poduckun.net ...