[FOTO] Međunarodni dan mladih u Opatiji: pokazna vježba, mjerenje tlaka, predavanje...

Autor: Kristina Tubić 12.08.2022

dan_mladih_06

U večernjim satima održat će se Abbazia pub kviz u Eugenian Baru s početkom u 20 sati, koji će moderirati Dražen Turina Šajeta.

OPATIJA - Međunarodni dan mladih obilježava se danas u Opatiji u organizaciji Savjeta mladih Grada Opatije. Ispred tržnice su članovi Savjeta mladih, u suradnji s članovima Kluba mladih Gradskog društva Crvenog križa Opatija i mladim volonterima održali pokaznu vježbu oživljavanja primjenom automatskog vanjskog defibrilatora za laike, koju je vodila Karla Vurić, predstavnica Kluba mladih GDCKO u Savjetu mladih. Mlade volonterke Crvenog križa mjerile su tlak zainteresiranim građanima.
Program obilježavanja Dana mladih nastavlja se u popodnevnim satima predavanjem stručnjaka za mlade, predsjednika Gradskog vijeća Grada Lepoglave Hrvoja Kovača na temu „Mladi NISU budućnost“ u prostorijama Centra za inovacije u turizmu – Hubbazia, a bit će održana i radionica na temu politika za mlade.
U večernjim satima održat će se Abbazia pub kviz u Eugenian Baru s početkom u 20 sati, koji će moderirati Dražen Turina Šajeta.
- Želja nam je bila okupiti što veći broj mladih sugrađana i vrlo smo zadovoljni odazivom na zdravstveno-edukativnu akciju koju smo organizirali u suradnji s Klubom mladih GDCK Opatija. Također smo vrlo zadovoljni velikim brojem prijava za popodnevno predavanja u Hubbaziji, kao i na večerašnji Abbazia pub kviz u Caffe baru Eugenian, istaknula je koordinatorica aktivnosti za ovogodišnji Dan mladih Ena Knežević Tončinić.

dan_mladih_01
dan_mladih_03
dan_mladih_05
dan_mladih_04
dan_mladih_02