[FOTO] Mila Car učenica generacije opatijske osnovne škole

Autor: Nikola Cvjetović 08.07.2022

Nekoliko fotografija sa svečanosti pogledajte u nastavku…

Opatija – Učenici osmih razreda Osnovne škole „Rikard Katalinić Jeretov“ Opatija oprostili su se od osnovnoškolskih klupa na svečanosti organiziranoj u školskom holu. Učenici koji su svih osam razreda prošli s odličnim uspjehom dobili su na poklon knjigu „Mjesečari Monteriera“ koju je napisala Morea Banićević, nastavnica opatijske škole, a učenicom generacije proglašena je učenica 8.b razreda Mila Car. Uz prigodan program, nastup školskog zbora te prigodnih recitacija pohvaljeni su učenici koji su svih osam razreda završili s odličnim uspjehom te je proglašena učenica generacije. Posebno je nagrađeno 28 učenika koji su svih osam razreda prošli s odličnim uspjehom: Vilim Hržić, Karla Kinkela, Laura Magaš, Dea Orlić, Tara Radnić, Lorena Šimunič, Karlo Tuljak iz 8.a; Alan Buretić, Mila Car, Len Dujmić, Laura Herceg, Mara Ivančić, Lara Mešter, Edi Radošević iz 8.b; Josip Tkalčević, Vita Poropat, Jana Redžić, Andrea Baždarić, Toma Šimunić i Lara Stupac iz 8.c te Chiara Gismondi, Josipa Grčević, Roza Korić, Rita Dervišević, Sara Perušić, Ema Crancich, Petra Car, Svebor Stublija i Marco Galotto iz 8.d

Mila Car, Jana Redžić, Karlo Tuljak i Sara Perušič bili su ovogodišnji kandidati za učenika generacije. Učiteljsko vijeće je učenicu Milu Car odabralo za učenicu generacije. Mila Car osim što je svih osam godina prošla s odličnim uspjehom, predstavljala je školu u Erasmus +projektu te bila u Portugalu. Često je na natjecanjima koji su vezani uz kreativan rad postizala visoke rezultate. Ove godine je uredila svojim likovnim djelima i učionicu likovne kulture te tako školi ostavila svoj trag. Čestitke svim učenicima, a posebno Mili Car.

Ravnateljica mr. sc. Milana Međimorec čestitala je učenicima na uspjehu te im zaželjela puno sreće u daljnjem školovanju. U prigodnom programu nastupili su čakavčići iz PŠ Ičići i školski zbor.

Foto: Nikola Turina

Prijem nagrađenih učenika u opatijskoj osnovnoj školi

Više sa portala poduckun.net ...