[FOTO] NA KANTRIDI OTVOREN BIKER FRIENDLY BEACH BAR: Jazz i blues eksplozijom otvoren Morski vepar

Autor: Nikola Cvjetović 10.07.2022

morski_vepar_otvorenje_lela_kaplowitz_norman_baker_trio__11_

Kako je proteklo otvorenje provjerite u priloženoj fotogaleriji...

morski_vepar_otvorenje_lela_kaplowitz_norman_baker_trio__1_ Lela Kaplowitz trio

Rijeka - Morski vepar (nakon svih mogućih izvedenica od 'prasca') još jedna investicija poznatog ugostitelja Damira Čargonje Čarlija jučer je otvorila svoja vrata. Biker friendly beach bar koji se nalazi na parkingu ispod stadiona na Kantridi inauguriran je sjajnom svirkom koju su publici priuštili Lela Kaplowitz trio i Norman Beaker blues band.

Da sve bude u svečarskom tonu pobrinuli su se bikeri koji su ponosno izložili svoje motocikle, a točilo se pivo Morski prasac po promotivnoj cijeni kao i fažol s veprovim kobasicama.

morski_vepar_otvorenje_lela_kaplowitz_norman_baker_trio__14_ Norman Beaker blues band

Koncertom Lele inaugurirana je ovogodišnja ŠTIKLA, dok je Norman Beaker trio ponovio gradivo od lani kada je oduševio ljubitelje bluesa. U svakom slučaju ugostiteljsko-kulturni imperij se širi što znači još kvalitetnih programa u našem kraju, zato podržite angažman našeg Čarlija čiji su programi oplemenili (sub)kulturnu scenu na Kvarneru posljednjih dvadeset i kusur godina.

Za kraj dodajmo da se kulturni program Ljeta na Kantridi nastavlja koncertom Henry Radanović quarteta koji će se održati sutra, 11. srpnja s početkom u 21 sat u beach baru Morski prasac uz slobodan ulaz.

Koncertom Lele Kaplowitz i Normana Bakera otvoren Morski vepar

Više sa portala poduckun.net ...