[FOTO] Nova zlatna odličja brodomaketaru Rolandu Vlahoviću

Autor: Nikola Cvjetović 25.04.2022

Arhiva:

Valja napomenuti da se u pojedinoj kategoriji ocjenjuje samo po jedna maketa jednog izlagača, tako da je Roland osvojio maksimalni broj odličja.

d

Lovran - Brodomaketar Roland Vlahović osvojio je tri zlatne medalje i specijalnu nagradu za najbolju maketu na Međunarodnom maketarskom natjecanju „Moson Model Show“ održanom 23. i 24. travnja u Mađarskoj.

Ovo prestižno natjecanje okupilo je sudionike iz 20 država iz cijelog svijeta koji su ukupno izložili 2.600 maketa. Riječ je o jednom od najjačih natjecanja u Europi, a koje okuplja natjecatelje iz cijelog svijeta.

Roland Vlahović, Opatijac s lovranskom adresom, u kategoriji brodova na motore osvojio je zlatnu medalju za maketu S.M.S. Viribus Unitis, u kategoriji broda na jedra zlatnu medalju za maketu L'Etoile te u kategoriji „papir“ zlatnu medalju za maketu Borodino. Nagrađen je i specijalnom nagradom za najbolji broj cijele izložbe za maketu Viribus.

Valja napomenuti da se u pojedinoj kategoriji ocjenjuje samo po jedna maketa jednog izlagača, tako da je Roland osvojio maksimalni broj odličja. Nije to ništa neočekivano kada govorimo o ovom opatijsko-lovranskom maketaru, jer se već niz godina s nacionalnih i međunarodnih natjecanja redovito vraća s medaljama kojih ima dvjestotinjak, većinom zlatnih.

Nova zlatna odličja brodomaketaru Rolandu Vlahoviću

Više sa portala poduckun.net ...