[FOTO] Pješačenje mitskom stazom do Trebišća oduševilo planinare

Autor: Nikola Cvjetović 02.05.2023

Nekoliko fotografija s pješačenja pogledajte u galeriji u nastavku teksta...

Mošćenička Draga - Planinarsko društvo Lisina u suradnji s Turističkom zajednicom Mošćenička Draga organizirala je pješačenje mitskom stazom Mošćenička Draga - Trebišća - Mošćenice - s povratkom u Dragu.

- Sunčano nedjeljno jutro, izmamilo je 25 planinara i tri psića na ovu prekrasnu stazu. Uz pomoć bogova Peruna i Volosa te bogovsko vrijeme 12 km pješačenja prošlo je za čas. Na kraju bogovska fritaja sa šparugama u Mošćeničkoj Dragi. Da je bolje ne bi valjalo, poručili su iz PD Lisina.

Turistička sezona je naveliko započela u Mošćeničkoj Dragi što je pokazao i ovaj vikend kad je Mošćenička Draga bila prepuna domaćih i stranih gostiju. Prema podacima iz eVisitora za prva četiri mjeseca o.g. TZ ima 25% Više dolazaka nego 2022. godine odnosno 40,13% više noćenja nego prošle godine.

Ne uspoređujemo više tekuću godinu s 2019. jer smo prošle godine ostvarili 100% rezultat iz 2019.%. Austrijanci, Nijemci, Slovenci, Talijani, naši su tradicionalni gosti s time da su zbog produženog vikenda ovog vikenda gosti iz Slovenije bili su najbrojniji, poručila je Nensi Dretvić, direktorica TZ Mošćenička Draga.

Nekoliko fotografija s pješačenja pogledajte u galeriji u nastavku teksta...

Pješačenje mitskom stazom do Trebišća oduševilo planinare

Više sa portala poduckun.net ...