[FOTO] SRD „ZUBATAC“ Lovran – dvostruki prvaci u Piranu!

Autor: Marina Pauletić 21.04.2023

Deni Sandalj je ulovio najveću ribu natjecanja, oradu od 212 grama, te time osvojio treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Lovran/Piran - Mladi ribari iz SRD „ZUBATAC“ Lovran osvojili su dva naslova momčadskih prvaka na „Otvornom prvenstvu Općine Piran u udičarenju štapom sa zidane obale“, koje je održano u subotu u Piranu.

Lovilo se u dvije kategorije , juniora do 13 godina i juniora do 16 godina. Nastupila su ukupno 42 mlada ribolovca, uvjeti su bili dosta teški, bilo je hladno uz buru, ali sve se zaboravilo zahvaljujući vrlo dinamičnom i dobrom ribolovu.

U kategoriji do 13 godina za lovranski „Zubatac“ nastupili su Deni Sandalj i Mihael Basan, koji su na kraju imali najteži ukupan ulov, 794 grama, te su osvojili prvo mjesto momčadski.

Deni Sandalj je ulovio najveću ribu natjecanja, oradu od 212 grama, te time osvojio treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji. Emili Uhač (13) je bila odlična u konkurenciji ribara do 16 godina, ulovila je 60 riba ukupne težine 3918 grama, dok je njezin kolega iz momčadi, Antonio Blažić , također bio odličan s 48 riba i 3146 grama, što je ukupno donijelo nevjerojatnih 7064 grama.

Emili i Antonio , osvojili su prvo mjesto momčadski ispred drugoplasirane i trećeplasirane momčadi SRD „Zubatac“ iz Poreča. Emili je pored momčadskog zlatnog odličja osvojila i srebrnu medalju za drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji.

Nakon proglašenja rezultata i podjele priznanja, druženje se nastavilo uz ručak u poznatom restoranu „Pirat“ u Piranu.

„Sve pohvale našim prijateljima iz Pirana na organizaciji natjecanja, lijepim sponzorskim nagradama i prije svega, poznatom gostoprimstvu. Vidimo se i dogodine u Piranu!! Rogi ribaru!“, poručili su iz SRD „ZUBATAC“.

SRD „ZUBATAC“ Lovran – dvostruki prvaci u Piranu

Više sa portala poduckun.net ...