[FOTO] U Jušićima otvoren cvjetni studio Royal Flowers

Autor: Nikola Cvjetović 27.11.2022

Na njihovim policama možete pronaći poklone za rođenje, diplomu, vjenčanje, krštenje i rođendan, a u ovo predbožićno doba nude vam i pregršt božićnih dekoracija.

Jušići - Royal Flowers ime je novog cvjetnog studija u Jušićima, koji je jučer na adresi Jušići 32c, svečano otvorio svoja vrata. Rezano cvijeće, moderni aranžmani i razne vrste lončanica samo su neki od proizvoda koji stoje u ponudi.

Vlasnica Jasmina Sanković zamislila je svoju prodavaonicu kao mjesto gdje možete osim cvijeća kupiti i razne prigodne, unikatne i personalizirane poklone, koje ona sama izrađuje. Tako na njihovim policama možete pronaći poklone za rođenje, diplomu, vjenčanje, krštenje i rođendan, a u ovo predbožićno doba nude vam i pregršt božićnih dekoracija. Ukoliko pak kupujete poklon za nekog slatkoljupca, ponudit će vam slatki buket načinjen od omiljenih čokoladica.

Osim svega navedenog, ovaj se cvjetni studio ističe raskošnim prostorom i ugodnim ambijentom, kojim opravdava svoje ime. Prodavaonica će raditi od ponedjeljka do petka od 8 do 12 sati i od 16 do 20 sati te subotom od 8 do 13 sati. Dođite i uvjerite se sami u široku ponudu koju nudi Royal Flowers.

U Jušićima otvoren cvjetni studio Royal Flowers

Više sa portala poduckun.net ...