[FOTO] U Opatiji održana konferencija 'Novi val u turizmu'

Autor: Marin Aničić 05.05.2023

Što je naš reporter zabilježio pogledajte u priloženoj galeriji...

Opatija - U hotelu Ambasador održana je konferencija pod nazivom "Novi val u turizmu". Organizator je Regionalni centar kompetentnosti - Ugostiteljska škola Opatija a teme su trendovi i inovacije u turizmu i ugostiteljstvu. Dr. sc. Sanja Čizmar je održala predavanje na temu "Suvremeni trendovi u turizmu" čemu je uslijedila panel rasprava pod naslovom "Očekivanja i ključni izazovi u turizmu i ugostiteljstvu 2023." u kojoj su sudjelovali Maja Šimunić, Goran Ćorluka, Ivan Jugo i Vanja Vitezić, a moderirao je Krešimir Mikinac.

U drugom dijelu izv. prof. dr. sc. Domagoj Bebić održao je predavanje na temu "Medijska prehrana u 21. stoljeću i njen utjecaj na inovacije u turizmu" nakon čega je uslijedila panel rasprava "Kako inovacijama u turizmu i ugostiteljstvu do bolje budućnosti Hrvatske?" koju je moderirao Dario Zorić, a u raspravi su sudjelovali Tomislav Lesinger, Gordana Benat, Ivan Bilandžić, Mirna Karzen i Denis Ivošević.

Posljednje izlaganje na temu "Održivi i zeleni turizam" održala je mr.sc. Neda Telišman-Košuta, a u raspravi " Održivi turizam - kako se hotelska i popratna industrija transformira u održivu ekonomiju" uz vodstvo moderatora Gorana Rihelja sudjelovali su Igor Nekić, Bernard Zenzerović, Maja Bosanac i Nuša Korotaj.

U Opatiji održana konferencija 'Novi val u turizmu'

Više sa portala poduckun.net ...