[FOTO] Uoči Svjetskog dana dijabetesa Gradsko društvo Crvenog križa održalo akciju mjerenja šećera u krvi

Autor: Nikola Cvjetović 15.11.2023

Dobrovoljni novčani prilozi namijenjeni su Endokrinološkom odjelu Dječje bolnice Kantrida KBC-a Rijeka za što Lions Club Opatija prikuplja sredstva i humanitarnom akcijom koja je u tijeku - "Zajedno je lakše-doniraj i čitaj".

Opatija - Uoči Svjetskog dana dijabetesa Gradsko društvo Crvenog križa održalo je zdravstvenu akciju mjerenja šećera u krvi, tradicionalno uz Lions Club Opatija kao partnere i donatore pribora za mjerenje šećera u krvi.

- Veliko hvala im uz čestitke za njihovu 25. obljetnicu humanitarnog rada. Hvala i Pečenjarnici "Buco" na gostoprimstvu i omogućavanju realizacije akcije u kišnim uvjetima ,članicama našeg Kluba 60+ koje su dale aktivni doprinos primjeru brige o zdravlju te našim volonterkama Dolores (Beba), Ines, Josipi, Maši i Mirjani koje su vrijedno odradile ovu subotnju "šihtu". Dobrovoljni novčani prilozi namijenjeni su Endokrinološkom odjelu Dječje bolnice Kantrida KBC-a Rijeka za što Lions Club Opatija prikuplja sredstva i humanitarnom akcijom koja je u tijeku - "Zajedno je lakše-doniraj i čitaj". .Hvala svim građanima danas na doprinosu za male pacijente s dijabetesom, poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa.

Uoči Svjetskog dana dijabetesa Gradsko društvo Crvenog križa održalo akciju mjerenja šećera u krvi

Više sa portala poduckun.net ...