[FOTO] Uspješno završen još jedan sportski kamp na Platku

Autor: Nikola Cvjetović 02.07.2023

Fotogaleriju s kampa održanog na Platku pogledajte u nastavku teksta...

Opatija/Platak - Udruga sportske rekreacije Ad Liberos iz Opatije uspješno je organizirala četvrti po redu ljetni sportski kamp za osnovnoškolce u trajanju od 26. do 29. lipnja koji je okupio čak pedesetak sudionika.

- Ljetne praznike najljepše je započeti s aktivnim odmorom. Četverodnevno druženje na Platku na našem sportskom kampu ove godine privukao je jako veliki broj djece na što smo izuzetno ponosni. Red planinarskih radionica, osvajanja Snježnika, zdravstvena radionica i velik broj raznih sportskih aktivnosti i natjecanja završio je s magičnom predstavom dobro nam poznatog Andreja Škedela, kazala je Suzy Topić ispred udruge Ad Liberos.

Kamp je u organizaciji Suzy Topić započeo s radom 2019. godine, a sve u cilju promocije sportske rekreacije za djecu kojima izuzetno puno nedostaje boravka u prirodi. Vraćanje na stare sportske igre, igranje društvenih igara, upoznavanje prirode i čari planinarenja nešto je na čemu se cijeli projekt bazira.

- Nema ljepšeg osjećaja nego vidjeti sretna dječja lica kada po prvi put osvoje neki vrh. Njihov ponos na uspješno savladavanje svih zadataka i uspomene koje sakupljaju, te sklapanje novih prijateljstava ostaju im za cijeli život. Voljeli bi se zahvaliti i roditeljima na ukazanom povjerenju. Svakako se vidimo i dogodine, zaključila je Topić.

Uspješno završen još jedan sportski kamp na Platku

Više sa portala poduckun.net ...