[FOTO] Ususret akciji darivanja krvi za opatijske maturante: Motivacijskim predavanjima do novih darivatelja

Autor: Nikola Cvjetović 09.02.2022

darivanje_krvi_gek_opatija__5_

- Predavanja su održali profesorica psihologije Sanja Bradić iz Gimnazije E.K. i prof. Roberto Žigulić, predsjednik GDCKO i predsjednik Aktiva darivatelja GDCKO.

darivanje_krvi_gek_opatija__2_

Opatija - Tradicionalna akcija darivanja krvi povodom Valentinova održat će se u petak, 11. veljače od 08.30 do 12.30 u prostorima Gimnazije Eugena Kumičića.

- Ovom akcijom nudi se mogućnost uključivanja mladih u njihovo prvo darivanje krvi s navršenom punoljetnošću na prostoru Liburnije. Ususret akciji održano je pet motivacijskih predavanja za sve naše maturante opatijskih srednjih škola (Gimnazija Eugena Kumičića, Hotelijersko-turistička škola, Obrtnička škola i Ugostiteljska škola) kako bi ih potakli na čin dobrovoljnog darivanja krvi te kako bi ih upoznali sa samim procesom. Predavanja su održali profesorica psihologije Sanja Bradić iz Gimnazije E.K. i prof. Roberto Žigulić, predsjednik GDCKO i predsjednik Aktiva darivatelja GDCKO. Pozivamo sve naše mlade punoljetne maturante da se odazovu akciji i postanu člana naše velike obitelji dobrovoljnih darivatelja krvi, poručili su iz GDCK Opatija.

Ususret akciji darivanja krvi za opatijske maturante: Motivacijskim predavanjima do novih darivatelja

Više sa portala poduckun.net ...