[FOTO/VIDEO] 60 izlagača na Sajmu Relax Adria predstavlja proizvode, usluge i tehnologije u turizmu

Autor: Nikola Cvjetović 09.03.2023

Veliki broj izlagača odabrao je upravo sajam Relax Adria kao mjesto na kojemu će predstaviti novitete u ponudi.

Opatija - Šesto izdanje sajma Relax Adria koje će trajati do subote, 11. ožujka, otvoreno je danas u Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Sajam kroz boutique koncept s programom odabranih izlagača predstavlja vodeće brendove opreme i usluga, kako bi se u predstojećoj sezoni na najbolji način odgovorilo na potrebe modernih gostiju i tržišta.

- Ove godine okupili smo više od 60 izlagača iz Hrvatske, Italije, Austrije, Češke, Slovenije i Srbije koji će predstaviti proizvode, usluge i tehnologije, danas ključne kako bi se sezona, ali i turistička godina odradili brže, bolje i uz optimalno korištenje resursa. Želja nam je da svi posjetitelji ovdje ostvare kvalitetan direktan kontakt s postojećim ili budućim partnerima, dobavljačima i kolegama, u pozitivnoj atmosferi, pred sam početak nove sezone - rekao je direktor sajma Adriano Požarić.

Sajam Relax Adria tako donosi sve ono što je potrebno za uslugu više: od vanjskog i unutrašnjeg namještaja, klasičnih bazena, hidromasažnih bazena, sauna i wellness opreme, fitness opreme, solarnih panela i e-punionica, pa do tekstila, dekora i brojnih sitnica koje u turizmu čine razliku, te rezervacijskih platformi i tehnologija.

Veliki broj izlagača odabrao je upravo sajam Relax Adria kao mjesto na kojemu će predstaviti novitete u ponudi. Tu su hrvatske premijere novih tehnologija za bazene, kao i nove kolekcije namještaja i opreme za uređenje s naglaskom na outdoor namještaj. U segmentu fitnessa posjetitelji će moći vidjeti i probati novi dizajnerski trenažer Stil-Fit kao i nova PaviFlex rješenja podova za fitness prostorije i dvorane. Po prvi se puta na hrvatskom tržištu predstavljaju filteri za vodu njemačkog brenda BWT, tu su i novi profesionalni modeli roštilja te prateći dodaci nizozemskog proizvođača OFYR, a Husqvarna će predstaviti najnoviju generaciju električnih bicikala.

Sajam je namijenjen vlasnicima kuća za odmor, hotelijerima, vlasnicima kampova, ali i ugostiteljima, restoraterima i obiteljskom smještaju, arhitektima i projektantima te investitorima u segmentu turizma.

VIDEO

60 izlagača na Sajmu Relax Adria predstavlja proizvode, usluge i tehnologije u turizmu

Više sa portala poduckun.net ...