[FOTO/VIDEO] Antonja 2023. - Robert Mavar i Jurčićeva pusna kumpanija preuzeli ključ grada Kastva

Autor: Nikola Cvjetović 17.01.2023

Zlatnu broskvu dobili su Roland Poropat z Jurčićeve pusne kumpanije te Andy Cech z Rubešove pusne kompanije...

Kastav - Gradonačelnik Matej Mostarac do Pepelnice je svrgnut s čela grada Kastva, a od danas do kraja pusta Kastvom vlada Robert Mavar i pusno društvo Jurčići. Praćeni prigodnom glazbom članova GD Spinčići, četiri pusna odbora predstavila su četiri pusta , tako će Graničar taveličar visjeti u Spinčićima, Ribar Juro u Trinajstićima, Kunamix u Jurčićima te Solarko Panelić u Rubešima.

Tradicionalno, Branko Jani Kukurin uručio je i Zlatne broskve koja su dodjeljene Rolandu Poropatu z Jurčićeve pusne kumpanije te Andyu Cechu z Rubešove pusne kompanije...

Pusne aktivnosti nastavljaju se programom 'Kako se delaju pusne rožice za krabujosnice' koji će prezentirati Sonja Vlah u petak, 20. siječnja od 18 do 20 sati u prostoru Poduzetničkog inkubatora KASPI. U subotu, 21. siječnja u Kastvu u 10:30 sati dočekat će se sudionici „12. Rallyja maškaranih oktanaca Halubje-Liburnija“, a nakon dvije godine pauze ponovo će se feštati u Maškaranom centru Kastav.

Za razliku od prošlih pusnih tanci koji su se održavali u šatoru, ove godine će Jog u dvorani biti prekriven tapisonom, a fešta će početi 21. siječnja s Koktelsima, dok će drugi vikend 28. siječnja nastupiti Mauro Staraj & La Banda. Tanci će trajati od 21 pa do 4 ujutro.

pust,antonja,kastav,matej mostarac,pusna kumpanija jurčići,zlatna broskva,robert mavar,video,glazbeno društvo spinčići

VIDEO

Robert Mavar i Jurčićeva pusna kumpanija preuzeli ključ grada Kastva

Više sa portala poduckun.net ...