[FOTO/VIDEO] Halubaski zvončari zaključili obahajanja, pust 'Ne rabe nan soldi - doma smo' finil va dim

Autor: Nikola Cvjetović 02.03.2022

paljenje_pusta_viskovo_2022__2_

Mića meštrica Maja vrnula je općinski ključ načelnici Sanji Udović, a što su naši reporteri zabilježili na večerašnjem paljenju pusta pogledajte u priloženom videu i fotogaleriji...

paljenje_pusta_viskovo_2022__3_

Viškovo - Veliko finale tri dana tradicionalnih obahajanja Halubajskih zvončara okončano je paljenjem pusta 'Ne rabe nan soldi - doma smo'. Naime, na Pust se po užance 'Na brege' okupio veliki broj ljubitelja punsog doba koji su ispratili pusta u dim uz zaglušujuću zvonjavu Halubajaca.

Mića meštrica Maja vrnula je općinski ključ načelnici Sanji Udović koja se našalila kako ju odmah 'zaboli glava kad se sjeti da je ključ ponovo u njenim rukama'. Također, istaknula je da se radilo cijelo vrijeme i da će Kuća halubajskega zvončara kad se dovrši biti lijepo mjesto za druženje.

paljenje_pusta_viskovo_2022__1_

Kao i svake godine održano je izvlačenje tombole s bogatim nagradama uz prigodan program.

Podsjetimo, Halubajski zvončari svoja obahajnja započeli su prošle nedjelje u Marčeljima s velikim finalem na riječkom Korzu. Pusni ponedejak proveli su na pohodu po kastavštini, dok su danas prije paljenja pusta obahajli od Sv. Mateja preko Bezjaki do Marinića i nazad na Breg.

Što su naši reporteri zabilježili na večerašnjem paljenju pusta pogledajte u priloženom videu i fotogaleriji...

VIDEO

Halubaski zvončari zaključili obahajanja, pust 'Ne rabe nan soldi - doma smo' finil va dim

Više sa portala poduckun.net ...