[FOTO/VIDEO] Josip Crnić i Milan Butorac laureati,predsjednik Milanović uveličao svečanu sjednicu općine Viškovo

Autor: Nikola Cvjetović 13.04.2022

Što smo zabilježili na svečanoj sjednici pogledajte u priloženom video isječku i fotogaleriji...

Viškovo – Najbolje od Viškova za proteklu godinu predstavljeno je na večerašnjoj Svečanoj sjednici Općinskog vijeća, koju je pohodio predsjednik Zoran Milanović te predstavnici Županije, gradova i općina iz susjedstva i saborski zastupnici Tomislav Klarić, a osim što su općinske nagrade uručene laureatima, uzvanicima su kroz promo film predstavljeni najvažniji uspjesi općinske vlasti.

Osim predsjednika Milanovića, Dan općine Viškovo u prigodnim obraćanjima čestitali su predsjednik Općinskog vijeća Viškova Bojan Kurelić, načelnica Općine Sanja Udović i župan Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina. Uz predsjednika Milanovića bila je savjetnica Predsjednika za ljudska prava i civilno društvo Melita Mulić.

VIDEO

„Lijepo je biti u ovom kraju koji pulsira, stvari se ovdje događaju, živo je“, poručio je predsjednik Milanović u prigodnom obraćanju.

Dodavši kako, nažalost, nije tako u cijeloj našoj domovini rekao je: „S istim žarom i istim očekivanjem i naklonošću pristupam svima. I znam da se Hrvatska ne razvija ravnomjerno i da to nije posao od danas do sutra, da to ne može riješiti niti jedna vlada u jednom mandatu“.

Tijekom sjednice uručene su i nagrade laureatima, a nagradu za životno djelo dobio je Josip Crnić, bivši ravnatelj OŠ Sveti Matej, dok je Milan Butorac dugogodišnji obrtnik dobitnik godišnje nagrade.

U prigodnom programu nastupila je Tara Miholjević učenica 6. razreda koja je izvela državnu himnu, zatim Kulturno umjetničko društvo Halubjan, Ivana Marčelja, učenici iz OŠ Sveti Matej Julije Cetina, Patrik Host, Mateo Arapović, Morena Srok i Zara Načinović pod mentorstvom profesorice Nine Dukić Srok , dok je program zaključen nastupom jazz gitariste Spartaca Črnjarića i pjevačice Majde Marenčić.

Što smo zabilježili na svečanoj sjednici pogledajte u priloženom video isječku i fotogaleriji...

Josip Crnić i Milan Butorac laureati, predsjednik Milanović uveličao svečanu sjednicu općine Viškovo

Više sa portala poduckun.net ...