[FOTO/VIDEO] KAO NEKADA KRCAT KINKELOV TARAC Humanitarna Petrova Rukavac za Drageca i Snježanu okupila veliki broj posjetitelja

Autor: Nikola Cvjetović 02.07.2022

U nastavku pogledajte video prilog i veliku fotogaleriju s jučerašnje fešte...

Rukavac – Na Kinkeloven tarace održana je prva večer Humanitarne Petrove za Snježanu i Drageca. Manifestacija je okupila velik broj posjetitelja. Već oko 20:30 večer su otvorili harmonikaš Niko Poles sa svojim učenicima, slijedila je Grupa Point, pa Damir Kedžo, Danijel Beni, Mauro Staraj & La Banda i Šajeta. Ovih dana možete na jednom od štandova kupiti i majicu s likom Drageca za 50 kuna i pomoći obitelji da riješi svoje stambeno pitanje. Petrova se nastavlja danas i sutra. Danas se štimung nastavlja a zabavljat će vas Dule, Kožne Jakne, Elio Pisak, Alen Vitasović i na kraju Grupa Pusni Rukavac. U nedjelju se fešta seli na igralište pul škole a nastupit će Jože Veš Mašinov I prijatelji, Ansamble Direkt iz Ilirske Bistrice i Coffee Shop Acoustic Dellboysi. Oba dana program počinje u 20 sati pa požurite na ovu provjereno dobru feštu.

- “Vjerujete li u čudo?”, napisala je Daria prije malo više od mjesec dana, i pokrenula grupu s inicijativom da se skupi 500.000 kn za otkup kuće u kojoj su Snježana i Dragec odrasli. Najiskrenije, pomislio sam - nema šanse da se ovo skupi, prevelika je to svota novaca za tako malo vremensko razdoblje u kojem se morali skupiti novac. Nesebičnim angažmanom mnogih ljudi, ne samo da se skupilo, već i premašilo očekivano te će se sada dom ove braće i urediti za pristojan život kakav i zaslužuju. Finale svega - Petrova, u njihovom Rukavcu, nekad legendarna fešta koja je, poput većine lokalnih fešti iz godine u godinu imala sve manje posjetitelja i sve bljeđa izdanja. A onda…jučer…kao nekad, u dobra stara vremena… More ljudi i one pozitivne vibre koja nam svima toliko nedostaje! Ovo je fotka za uspomenu na noć i feštu kakvu ne znam kad smo posljednji put doživjeli - kao da nas je netko stavio u vremeplov i vratio unatrag 20-ak godina - od atmosfere, posjećenosti i osmijeha na licima ljudi! Bravo Daria Jurdana, bravo Oleg Medica, bravo Rukavčani, bravo svi, napisao je Mauro Staraj po završetku jučerašnje fešte.

Ako još niste, svoj doprinos možete uplatiti na HR9324840081502026215, vlasnik računa: UDRUGA NIT, model: HR 00...

VIDEO

Humanitarna Petrova Rukavac za Drageca i Snježanu okupila veliki broj posjetitelja

Više sa portala poduckun.net ...