[FOTO/VIDEO] KAO NEKADA KRCAT KINKELOV TARAC Humanitarna Petrova Rukavac za Drageca i Snježanu okupila veliki broj posjetitelja

Autor: Nikola Cvjetović 02.07.2022

petrova_rukavac_2022_dragec_snjezana_humanitarno__20_

U nastavku pogledajte video prilog i veliku fotogaleriju s jučerašnje fešte...

petrova_rukavac_2022_dragec_snjezana_humanitarno__12_

Rukavac – Na Kinkeloven tarace održana je prva večer Humanitarne Petrove za Snježanu i Drageca. Manifestacija je okupila velik broj posjetitelja. Već oko 20:30 večer su otvorili harmonikaš Niko Poles sa svojim učenicima, slijedila je Grupa Point, pa Damir Kedžo, Danijel Beni, Mauro Staraj & La Banda i Šajeta. Ovih dana možete na jednom od štandova kupiti i majicu s likom Drageca za 50 kuna i pomoći obitelji da riješi svoje stambeno pitanje. Petrova se nastavlja danas i sutra. Danas se štimung nastavlja a zabavljat će vas Dule, Kožne Jakne, Elio Pisak, Alen Vitasović i na kraju Grupa Pusni Rukavac. U nedjelju se fešta seli na igralište pul škole a nastupit će Jože Veš Mašinov I prijatelji, Ansamble Direkt iz Ilirske Bistrice i Coffee Shop Acoustic Dellboysi. Oba dana program počinje u 20 sati pa požurite na ovu provjereno dobru feštu.

petrova_rukavac_2022_dragec_snjezana_humanitarno__8_

- “Vjerujete li u čudo?”, napisala je Daria prije malo više od mjesec dana, i pokrenula grupu s inicijativom da se skupi 500.000 kn za otkup kuće u kojoj su Snježana i Dragec odrasli. Najiskrenije, pomislio sam - nema šanse da se ovo skupi, prevelika je to svota novaca za tako malo vremensko razdoblje u kojem se morali skupiti novac. Nesebičnim angažmanom mnogih ljudi, ne samo da se skupilo, već i premašilo očekivano te će se sada dom ove braće i urediti za pristojan život kakav i zaslužuju. Finale svega - Petrova, u njihovom Rukavcu, nekad legendarna fešta koja je, poput većine lokalnih fešti iz godine u godinu imala sve manje posjetitelja i sve bljeđa izdanja. A onda…jučer…kao nekad, u dobra stara vremena… More ljudi i one pozitivne vibre koja nam svima toliko nedostaje! Ovo je fotka za uspomenu na noć i feštu kakvu ne znam kad smo posljednji put doživjeli - kao da nas je netko stavio u vremeplov i vratio unatrag 20-ak godina - od atmosfere, posjećenosti i osmijeha na licima ljudi! Bravo Daria Jurdana, bravo Oleg Medica, bravo Rukavčani, bravo svi, napisao je Mauro Staraj po završetku jučerašnje fešte.

petrova_rukavac_2022_dragec_snjezana_humanitarno__4_

Ako još niste, svoj doprinos možete uplatiti na HR9324840081502026215, vlasnik računa: UDRUGA NIT, model: HR 00...

VIDEO

Humanitarna Petrova Rukavac za Drageca i Snježanu okupila veliki broj posjetitelja

Više sa portala poduckun.net ...