[FOTO/VIDEO] Kolibrići, sretan vam 20. rođendan

Autor: Nikola Cvjetović 15.02.2022

Kroz ovu igraonicu i radionicu koju vode Ivone Šabarić Rubeša i Jadran Rubeša prošlo je 116 mališana...

Opatija - Članovi, voditelji, suradnici i prijatelji Radionice – igraonice za razvojnu podršku djeci „Kolibrići“ proslavili su 20. godina rada prigodnim okupljanjem u KD Zora. Igraonica – radionica djeluje pri Društvu „Naša djeca“ Opatija od 14. veljače 2002. godine i kroz nju je prošlo 116 mališana.

Čestitke su uputili dječja gradonačelnica Lucija Čerina i gradonačelnik Fernando Kirigin, a o radu tijekom 20 godina su govorili tajnica DND-a Sanja Škorić te voditelji „Kolibrića“ Ivone Šabarić Rubeša i Jadran Rubeša. Članice Dječjeg gradskog vijeća Lana i Veronika koje često provode vrijeme u igri s „Kolibrićima“ pročitale su pjesmicu koju su im posvetile te pozvale sve prisutne da zajedno zapjevaju „Kad si sretan“.

Povodom 20. rođendana izdana je i prigodna monografija koju je predstavila autorica Sanja Škorić, a druženje je završilo dodjelom zahvalnica svima koji su pomogli rad „Kolibrića“ te rezanjem slavljeničke torte. Obilježavanje obljetnice nastavlja se sutra u DND-u uz predavanje za roditelje i radionicu za djecu i roditelje te u četvrtak, kada će članovi „Kolibrića“ svoj rođendan proslaviti uz pjesmu i ples.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...