[FOTO/VIDEO] Održano tradicionalno druženje gospodarstvenika i općinara, nagrađeni najuspješniji poduzetnici @ Matulji

Autor: Marina Pauletić 07.12.2022

Što smo zabilježili i kako je proteklo druženje pogledajte u priloženom video prilogu i fotogaleriji...

Matulji – Tradicionalno druženje predstavnika Općine Matulji – načelnika Vedrana Kinkele sa suradnicima, ali i vijećnika na čelu s predsjednikom Slobodanom Juračićem – s matuljskim gospodarstvenicima ispunilo je večeras salu restorana Kinkela u Bregima brojnim poznatim licima s lokalne političke, društvene i poslovne scene.

U top deset matuljskih poduzetnika ušlo je deset tvrtki s područja općine: CNM&CO d.o.o., nespecijalizirana trgovina na veliko, GRUPPO EFFE d.o.o., trgovina na veliko strojevima za rudnike i građevinarstvo, JLM – Perković d.o.o., tvrtka za proizvodnja ploča, listova, cijevi i profila od plastike, Mrnjavac d.o.o., tvrtka za cestovni prijevoz robe, NIKAS d.o.o., nespecijalizirana trgovina na veliko, Novodent d.o.o., trgovina na veliko farmaceutskim proizvodima, Studio ARS d.o.o., tvrtka za računalno programiranje, TERMAG d.o.o., trgovina na veliko željeznom robom, instalacijskim materijalom i opremom za vodovod i grijanje, TOTAL FISH d.o.o., trgovina na veliko ostalom hranom, uključujući ribe, rakove i školjke te Vista Nekretnine d.o.o., organizacija izvedbe projekata za zgrade.

Osim njih tu je i pet istaknutih obrtnika po prijedlogu Udruženja obrtnika Opatija za 2022. godinu. To su Dalibor Jurčec, Ivan Šepić, Diana Klobučar, Mladen Mauša i Marin Matešić.

Dalibor Jurčec vlasnik je stolarskog obrta FINE LINE koji vodi zajedno sa suprugom Jasminom, koja je također obrtnica.. Svoj poslovni put započeo je u maloj radionici u Osojnakima, a danas posluje u novom modernoj hali na 700 kvadrata, opremljenoj najmodernijim strojevima za obradu drveta. Halu je izgradi uz pomoć EU sredstava 2020. godine. Cijeli svoj radni vijek radi na unapređenju kvalitete svojih proizvoda i usluga, promocije rada obrtnika i obrtničkog zanimanja stolar.

Ivan Šepić vlasnik je obrta pilana Zvoneća. Pilana Zvoneća je posljednji obrt koji se bavi ovom djelatnošću na našim prostorima. Uz piljenje i blanjanje drva, bave se proizvodnjom građevne stolarije i elemenata – vrata, prozora, stubišta i sl. Također se bave trgovinom na veliko s drvom i građevinskim materijalom. Obrt ima dugogodišnju tradiciju – Ivan Šepić vodi obrt od 2018. godine kada mu ga je prepustio otac Veljko Šepić.

Diana Klobučar vlasnica je obrta D&D studija iz Jurdana od 2003. godine. Svoj obrtnički staž započela je poslovanjem kao turistička agencija i mjenjačnica. Nakon toga se počinje baviti veleprodajom, tiskom, oglašavanjem i ostalim djelatnostima vezanim uz grafičku djelatnosti. Ovim djelatnostima bavi se i danas, kao i promidžbom i reklamom, a sve uz veliku potporu i pomoć supruga Deana. Njezinu su profesionalnost prepoznali i klijenti kojih ima više od 1100.

Mladen Mauša vlasnik je obrta EMD Elektromehanika-brodska oprema. Obrt je aktivan od 1984. godine te je specijaliziran za strojnu izradu preciznih pozicija iz nehrđajućih čelika. Kroz povijest dugu gotovo 40 desetljeća rade za najzahtjevnije industrije u zemlji i svijetu. Njihovi proizvodi odlikuju se vrhunskom kvalitetom iza kojih stoji moderan strojni park, educirani programeri i iskusni majstori završne obrade i kontrole.

Marin Matešić vlasnik je mehaničarskog obrta Auto-Marin u Jušićima. Auto servis uspješno obavlja poslove popravka i održavanja osobnih i kombi motornih vozila. Servis posjeduje najnoviju opremu za dijagnostiku i održavanje vozila, kao i kompjuterske programe za tehničku potporu. Marin je u struci postigao zavidne rezultate, a automehaničarski zanat kojim se bavi unaprijedio je do zavidne razine.

VIDEO

Održano tradicionalno druženje gospodarstvenika i općinara, nagrađeni najuspješniji poduzetnici

Više sa portala poduckun.net ...