[FOTO/VIDEO] Održano završno godišnje druženje članova Planinarskog društva "Opatija"

Autor: Marin Aničić 13.12.2023

Što smo zabilježili pogledajte u priloženom video isječku i fotogaleriji...

Opatija - U Vili Antonio održano je Završno godišnje druženje Planinarskog društva "Opatija". Druženje se održava nakon četverogodišnje stanke a na druženju su nam Ivana Eterović i Luka Skorić predstavili brojne aktivnosti planinarskog društva, od društvenih izleta a posebno izleta za djecu i mlade, održane planinarske škole, kulturne aktivnosti kojima se društvo bavi, poput predavanja, izložbi, promocija knjiga.

Nakon obraćanja gradonačelnika Fernanda Kirigina, Ivana Eterović i Luka Skorić proveli su prisutne kroz sve aktivnosti održane 2023. godine – brojne društvene izlete, opću planinarsku školu, izlete za djecu i mlade, radne akcije, aktivnosti održane u našemu Domu te promidžbene i kulturno-umjetničke aktivnosti (predavanja, izložbe, kulturne večeri). Prezentaciju s fotografijama svih aktivnosti izvrsno je priredila Diana Sušanj.

Najposebniji dio večeri bila je dodjela priznanja mladim članovima. Tako su Amelie Spinčić i Lucija Eterović primile Priznanje za iznimno sudjelovanje na društvenim izletima i drugim aktivnostima PD "Opatija" u 2023. godini. Pohvalu za redovito sudjelovanje na društvenim izletima i drugim aktivnostima PD "Opatija" u 2023. godini dobili su Aida Eminović, Ema Eterović, Tin Korenić, Magdalena Korenjak, Luka Perišić, Alen Simčić, Toni Simčić, Kiara Spinčić, Iris Vidulin Marković i Laura Vidulin Marković, dok su Judita i Julija Sertić pohvaljene za iskazanu aktivnost u radu PD "Opatija" u 2023. godini.
Predstavljen je plan izleta za narednu godinu koji ćemo uskoro poslati svim članovima te su pročelnici Domarske i Markacističke sekcije te Sekcije za izdavaštvo i promidžbu najavili svoje aktivnosti u 2024. godini te pozvali članove da se pridruže njihovome radu.

Na kraju večeri članovi PD "Opatija" iznenadili su predsjednicu Ivanu Eterović i pročelnicu Domarske sekcije Jelenu Eškinja prigodnim buketima za uspješan rad u prethodnom razdoblju. Druženje je nastavljeno uz prigodnu zakusku koji su pripremili članovi. Posebno se zahvaljujemo obitelji Sušanj na angažmanu pri organizaciji završne večeri.

VIDEO

Održano završno godišnje druženje članova Planinarskog društva "Opatija"

Više sa portala poduckun.net ...