[FOTO/VIDEO] Opatijci i gosti na Tomaševcu i Ljetnoj ispratili Staru godinu točno u podne

Autor: Marin Aničić 31.12.2022

Što smo zabilježili donosimo u video prilogu i fotogaleriji...

Opatija - Ispraćaj stare godine počeo je feštom „Zadnje polne v Opatije“ na Tomaševcu uz Kantriderse i dječjim dočekom na Ljetnoj pozornici uz pjesmu i ples, balone, konfete i dječji šampanjac te veselo društvo kostimiranih animatora, a slavi se i na Xmas Street Lungomare Adventu uz DJ-eve.

Odbrojavanju „po podna“ pridružili su se i gradonačelnik Fernando Kirigin te ravnatelj Festivala Ernie Gigante Dešković.

Druženja se nastavlju i večeras, kada će ispred tržnice nastupati Grooversi, Koktelsi i Šajeta, na Ljetnoj pozornici svirat će Dellboysi, a doček će biti i na Šporeru.

VIDEO

Program će započeti Grooversi, majstori zabave i odlične atmosfere, koji će na pozornicu u 21 sat, a u 23 sata svoj nastup počinju popularni Koktelsi. Uz ovu nenadmašnu ekipu dočekat će se Nova godina uz odbrojavanje sekundi do ponoći te će potom čestitku okupljenima uputiti opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin. Koktelsi će nastaviti svoj show do 01:15 kada na pozornicu stupa Dražen Turina Šajeta, koji će sa svojim bandom staviti točku na opatijsku feštu.

VIDEO

Opatijci i gosti na Tomaševcu i Ljetnoj ispratili Staru godinu točno u podne

Više sa portala poduckun.net ...