[FOTO/VIDEO] PREDIVAN DAN NA LISINI Dan otvorenih vrata Zaštićenog krajobraza Lisina okupio brojne klubove i posjtitelje

Autor: Nikola Cvjetović 08.10.2022

Što smo sve zabilježili te saznali od brojnih sugovornika provjerite u velikom video prilogu i fotogaleriji u nastavku teksta.

Matulji - Sportska subota na Lisini, ukratko se može opisati današnji dan na kultnoj matuljskoj outdoor destinaciji. Dan otvorenih vrata Zaštićenog krajobraza Lisina održan u organizaciji Udruge Lisina Avantura okupio je tako danas brojne zaljubljenike u Lisinu i outdoor sportove koji su imali prilike guštati u predivnom vremenu te brojnim aktivnostima.

Posjetitelji su tako imali prilike okušati se u vožnji na quadovima koje je osigurala Učka Quad, napraviti turu po zaštićenom krajobrazu u terenskim vozilima Offroad kluba 4X4 Uspon iz Klane, ali i pogledati motokros, enduro i trail motocikle Moto kluba Extreme Enduro Liburnija koji su uz domaćine bili glavni logističari druženja.

Konjički klub Adria iz Lisine i Ranč Anđeli iz Bregi omogućili su rekreativno jahanje posjetiteljima dok je Konjički klub Ana iz Senja u kočiji vozio posjetitelje po Lisini.

Zadovoljstvo današnjom manifestacijom nisu skrivali ni posjetitelji, ni organizatori, ali ni općinski načelnik Vedran Kinkela koji je po prvi put sudjelovalo u kros natjecanju. Što smo sve zabilježili te saznali od brojnih sugovornika provjerite u velikom video prilogu i fotogaleriji u nastavku teksta.

VIDEO

PREDIVAN DAN NA LISINI Dan otvorenih vrata Zaštićenog krajobraza Lisina okupio brojne klubove i posjtitelje

Više sa portala poduckun.net ...