[FOTO/VIDEO] Split pjeva Terezu: Martina Majerle u sklopu Splitskog festivala zapjevala u čast Terezi Kesoviji

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 09.07.2022

FOTO: Saša Stojanović Sapa

Pred punim tribinama Prokurativa, čast da otpjevaju neke od velikih Terezinih hitova dobila su brojna poznata imena hrvatske glazbene scene, pa i naša opatijska pjevačica Martina Majerle, koja je u svojstvu back vokala često nastupala s ovom doajenkom hrvatske glazbe.

FOTO: Saša Stojanović Sapa

Split – “Split pjeva Terezu” ili “Prokurative, moja prva ljubav” imena su kojima je nazvana druga večer Splitskog festivala, posvećena jednoj i jedinoj Terezi Kesoviji. Pred punim tribinama Prokurativa, čast da otpjevaju neke od velikih Terezinih hitova dobila su brojna poznata imena hrvatske glazbene scene, pa i naša opatijska pjevačica Martina Majerle, koja je u svojstvu pratećeg vokala često nastupala s ovom doajenkom hrvatske glazbe.

„Poziv koji je stigao od Tereze Kesovije, naše najveće pjevačke dive, prilika je koja se dogodi samo jednom u životu i samim time se ne propušta. Pjevati pjesmu “Poljubi me s obje bande” ispred same Tereze i fenomenalne splitske publike na Prokurativama u meni je izazvalo lavinu emocija, od uzbuđenja i sreće, pa sve do suza“, iskrena je bila Martina.

VIDEO

Osim što je nedavno nastupila u slovenskoj inačici showa „Tvoje lice zvuči poznato“, Martina Majerle je poznata po brojnim nastupima na Euroviziji s hrvatskim, slovenskim i crnogorskim predstavnicima, ali i s poznatim domaćim i regionalnim estradnim zvijezdama, poput Severine, Tonya Cetinskog, Massima, Zdravka Čolića i Tereze Kesovije.

„S Terezom surađujem od 2007. i njenog velikog koncerta u Olympiji. Tijekom godina od nje sam imala priliku puno toga naučiti i proći najveće koncertne dvorane. Zaista sam zahvalna na iskazanoj časti i pruženoj prilici. Volimo Vas Tere naša!“, poručila je Martina.

Martinu Majerle se u posljednje vrijeme sve češće može sresti i u samostalnim vodama, odnosno čuti na brojnim festivalima gdje redovito oduševljava svojim nastupima, te je ponosna vlasnica nekoliko nagrada.

Martinin nastup s večeri „Split pjeva Terezu“ donosimo na fotografijama i video isječku u nastavku.

FOTO: Saša Stojanović Sapa
FOTO: Saša Stojanović Sapa
FOTO: Saša Stojanović Sapa
FOTO: Saša Stojanović Sapa
FOTO: Saša Stojanović Sapa
FOTO: Saša Stojanović Sapa
FOTO: Saša Stojanović Sapa
Više sa portala poduckun.net ...