[FOTO/VIDEO] Treća Maškarana gimkana u Lovranu okupila brojne sudionike

Autor: Marina Pauletić 04.02.2023

Veliku fotogaleriju i video prilog pogledajte u nastavku teksta...

Lovran – Treća po redu Maškarana gimkana u Lovranu okupila je ove godine pedesetak sudionika obučenih u lude kostime, a gledati ih je na parkiralište Kamenjar stiglo i mlado i staro.

Sudionici su se natjecali u četiri različite kategorije: motori, električni romobili, skuteri i Tomosi. U kategoriji motora prvo je mjesto odnio Franko Uljanić, drugo mjesto Toni Bilen, a treće mjesto Marin Jakotić. U kategoriji električnih romobila prvi je i jedini natjecatelj bio Luka Lade. U kategoriji skutera Davor Dešković je prvoplasirani, Lovro Šuperina drugoplasirani, a Mateo Matejčić trećeplasirani. U posljednjoj kategoriji Tomosa prvo je mjesto osvojio Toni Bilen, drugo mjesto Roko Dešković, a treće mjesto Adriano Lade. U ukupnom poretku Franko Uljanić je prvi, Toni Bilen drugi te Luka Lade treći.

Maškaranu su gimkanu organizirale maškarana kumpanija „Pešekani“ Lovran i Karnevalska udruga „In Bambo veritas“, također iz Lovrana. Nakon natjecanja za ručak su se pobrinuli lovci koji su skuhali gulaš i njoke, a kako nitko ne bi bio žedan postavljan je bio i šank.

Više pogledajte u našoj foto galeriji i video prilogu.

VIDEO

U Lovranu održana 3. Maškarana gimkana

Više sa portala poduckun.net ...