[FOTO/VIDEO] U domu Liburnija održano proglašenje ukupnih pobjednika SUP Kupa Kvarner uz prigodno druženje

Autor: Marin Aničić 28.09.2022

proglasenje_sezone_2_kup_kvarnera_sup_volosko__1_

Medalje su podijeljene uz ugodno druženje, a kako je protekla večer pogledajte u velikoj fotogaleriji i video prilogu.

Volosko - Završila je i druga sezona SUP Kupa Kvarner, međutim proglašenje sveukupnih pobjednika nije proteklo kao što je bilo planirano, uz utrku na Preluku i dodjelu priznanja uz feštu s obzirom na to da su vremenske (ne)prilike pomrsile račune pa su se natjecatelji okupili u Domu Liburnija.

proglasenje_sezone_2_kup_kvarnera_sup_volosko__2_

Prijatelji iz Slovenije koji su bili redovni sudionici ovog Kupa također su došli na druženje i podjelu medalja. Donosimo vam i rezultate sveukupnog poretka Sup Kupa Kvarner, a krećemo od najmlađih. U klasi dječaci do 9 godina treće mjesto je osvojio Nejc Špelić, drugo Tian Tomažić i prvo Patrik Baćić. U istoj klasi djevojčice treće mjesto je osvojila Alma Fuxjeger, drugo Greta Veršić i prvo Monika Pošćić. U klasi dječaci od 9 do 14 godina treće mjesto je osvojio Andrej Poropat, drugo Val Milat i pobjednik u svojoj klasi Nino Baćić. U klasi djevojčice od 9 do 14 treće mjesto je osvojila Gaia Tomažić, drugo Stella Šegota i prvo Stella Veršić.

proglasenje_sezone_2_kup_kvarnera_sup_volosko__3_

U klasi fun žene treće mjesto je osvojila Tamara Sparožić, drugo Marijana Poropat i prvo Ana Bosak Veršić. U klasi fun muškarci treće mjesto je osvojio Roland Poropat, drugo Luka Matušić i prvo Gordan Pošćić. U klasi race muškarci treće mjesto je osvojio Goran Smirčić, drugo Andrej Matacin i prvo Klemen Marolt. U klasi race žene treće mjesto je osvojila Ana Bosak Veršić, drugo Nataša Cesar i prvo Anamarija Grbčić Pahlić. U klasi elit muškarci treće mjesto je osvojio Domagoj Pauković, drugo Luka Kožar i pobjednik je Andrej Špelič. U klasi elite žene treće mjesto je osvojila Maša Matjaž, drugo Radmila Baćić i prvo Maja Dolžan.

VIDEO

U domu Liburnija održano proglašenje ukupnih pobjednika SUP Kupa Kvarner uz prigodno druženje

Više sa portala poduckun.net ...