[FOTO/VIDEO] U Kastvu održan prijem za nagrađene učenike

Autor: Marin Aničić 20.06.2024

Nagrađeni su učenici Glazbenog odjela Osnovne škole Milan Brozović Kastav.

Kastav - Grad Kastav i ove je godine nagradio učenike i mentore koji su postigli vrhunske rezultate na raznim natjecanjima. Nagrade su dodijeljene učenicima Osnovne škole Milan Brzović Kastav.

Nagrađeni su učenici Glazbenog odjela Osnovne škole Milan Brozović Kastav: Dominik Lukež iz 5.a razreda pod mentorstvom Ive Radulović osvojio je nagrade u kategorijama Gitara V. i Gitara VIII., a zlatno priznanje te 2. mjesto, osvojio je Andi Samardžija iz 4.b razreda, također s mentoricom Ivom Radulović u kategoriji Gitara VIII. Zlatno priznanje i 2. mjesto osvojio je Vid Grgurić iz 6.a razreda pod vodstvom mentorice Ive Radulović u kategorijama Gitara VIII., dok je zlatno priznanje i drugo mjesto, osvojio Mario Vičević iz 6.a razreda također uz mentorstvo Ive Radulović u kategorijama Gitara VIII.

Zlatno priznanje i drugo mjesto osvojio je Luka Obradović iz 2.b razreda s mentoricom Ivom Radulović u kategoriji Gitara II. Franko Travalja je s mentoricom Ingrid Koštan sudjelovao na online natjecanju u Beogradu te osvojio prvo mjesto.

Ostali nagrađeni učenici Osnovne škole Milan Brozović Kastav su: Nora Kulot iz 1.d razreda pod mentorstvom Alison Ružić Perinić osvojila je prvo mjesto na županijskoj razini i generacijsku nagradu. Chiara Milić iz 1.d razreda, također pod mentorstvom Alison Ružić Perinić, postigla je zlatnu pohvalu i prvo mjesto na županijskoj razini. Teodor Zvekić iz 5.b razreda, pod mentorstvom Ljiljane Prpić, osvojio je drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz matematike. Gabriel Lukarić iz 5.b razreda, pod mentorstvom Vivijan Murgić, postigao je drugo mjesto na Županijskom natjecanju iz informatike i digitalnih kompetencija. Teo Radetić iz 6.b razreda, pod mentorstvom Irene Štimac, osvojio je treće mjesto na Županijskoj razini na natjecanju iz informatike s primjenom algoritama. Leon Šarunić iz 8.a razreda, pod vodstvom Daniela Ljutića, postigao je prvo mjesto na Županijskom natjecanju iz kemije i biologije te šesto mjesto na Državnoj razini. Fran Anić iz 8.b razreda, pod mentorstvom Dragane Burazerović, osvojio je peto mjesto na Županijskom natjecanju njemačkog jezika. Marie Klasan iz 8. razreda, pod mentorstvom Dubravke Uroda, sudjelovala je na državnom natjecanju Lidrano. Učenici pod mentorstvom Daniela Ljutića također su osvojili značajne rezultate: Nika Ćurković Lupčević osvojila je treće mjesto na Županijskoj razini natjecanja iz biologije, Nera Jurešić četvrto mjesto na Županijskoj razini natjecanja iz biologije, a Aurora Travalja četvrto mjesto na Županijskoj razini natjecanja iz kemije.

VIDEO

Održan prijem za nagrađene učenike

Više sa portala poduckun.net ...