[FOTO/VIDEO] Zastava je spuštena - krenulo je rušenje hangara JK "Opatija"

Autor: Marin Aničić 08.11.2023

Započelo je rušenje hangara, u povijest odlazi dio opatijske luke, koji će do ljeta 2024. godine zablistati u novom ruhu.

Opatija - Zastava Jedriličarskog kluba "Opatija" je skinuta. Započelo je rušenje hangara, u povijest odlazi dio opatijske luke, koji će do ljeta 2024. godine zablistati u novom ruhu. Opatijski jedriličari nekoliko će mjeseci biti "beskućnici", no veseli ih što će u ljeto sljedeće godine ući u nove, obnovljene prostorije kluba. Mario Šikić, predsjednik JK "Opatija" jučer je skinuo zastavu, koja će se ponovno zavijoriti do ljetne turističke sezone. Ipak, klupske aktivnosti neće stati, sportaši će i dalje trenirati raditi, snalaziti se na razne načine, a kako doznajemo neće biti preskočena ni već tradicionalna regata u mjesecu studenom - Cup Opatije.

- Zastavu smo skinuli. Započelo je rušenje hangara starog 70-80 godina. Prostor je to koji je u svojih sedam-osam desetljeća samo jednom "stradao" i to onda kada je na njega pao veliki hrast. Ivo Kalčić ga je potom popravio pa je tako on kroz sve ove godine bio spremište za barke, mjesto popravka barki, a ranijih godina su ga koristili i veslači, prisjetio se Šikić prilikom spuštanja zastave i naveo kako vjeruje da će opatijski jedriličari, po obnovi tog dijela luke, ući u nove, ljepše, komotnije i urednije prostore.

VIDEO

Započelo rušenje prostorija JK Opatija i restorana Yacht

Više sa portala poduckun.net ...