„Goodbye service“ na graničnim prijelazima: Turistička zajednica Kvarnera zahvalila gostima na dolasku

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 04.05.2022

Cilj akcije bio je ponovno zahvaliti gostima što su nas posjetili i pozvati ih da iznova dođu na Kvarner, a posebice goste iz Slovenije koji po broju ostvarenih inozemnih noćenja na Kvarneru drže visoko drugo mjesto.

Opatija - Turistička zajednica Kvarnera na graničnim prijelazima Rupa i Pasjak organizirala je drugu po redu akciju „Goodbye service 2022“, i to povodom prvomajskih praznika koji su u Sloveniji trajali do 2. svibnja. Cilj akcije bio je ponovno zahvaliti gostima što su nas posjetili i pozvati ih da iznova dođu na Kvarner, a posebice goste iz Slovenije koji po broju ostvarenih inozemnih noćenja na Kvarneru drže visoko drugo mjesto.

„Prva akcija koju smo organizirali povodom Uskrsa bila je izvrsno prihvaćena od strane gostiju. Sav promotivni materijal je bio podijeljen, a neki od naših partnera koji su se na povratku s produženog vikenda našli na graničnom prijelazu dok je trajala akcija, povratno su nam se javili kako su bili ugodno iznenađeni i pohvalili su naša nastojanja da gostima zahvalimo na ovakav način te da ih pozovemo da nas ponovno posjete. I upravo to nam je bio najveći poticaj da akciju ponovno organiziramo, ovog puta povodom završetka Praznika rada i školskih praznika u Sloveniji, kada se tradicionalno gosti iz Slovenije u većem broju vraćaju svojim kućama. U travnju gosti iz Slovenije ostvarili su 51% više noćenja u odnosu na travanj 2019. godine. Travanj na Kvarner je inače odlično odrađen! Dostigli smo 91% noćenja iz 2019. godine, dok su rezultati prva četiri mjeseca jednaki onima iz 2019. godine. Akciju ćemo sigurno organizirati ponovno, budući da su gosti odlično reagirali te da je i ovog puta uspješno podijeljen sav promotivni materijal. Svakako bih željela zahvaliti i Policijskoj upravi primorsko-goranskoj koja nas je podržala u akciji i pomogla u njenoj organizaciji“, izjavila je direktorica Irena Peršić Živadinov.

Tijekom akcije, informatorice Turističke zajednice Kvarnera su svim gostima na odlasku dijelile Kvarner Magazin i posebno osmišljenu kvarnersku razglednicu sa zahvalom i pozivom gostima da nas ponovno posjete, ali i da prate TZ Kvarnera na profilima društvenih mreža, Youtube kanalu ili kroz mobilnu aplikaciju Visit Kvarner.

Više sa portala poduckun.net ...