Grad Kastav objavio Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u poduzetničkom inkubatoru KASPI

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 23.08.2022

Predmet zakupa je uredski prostor veličine 15 m2 koji se sastoji od dvije radne jedinice.

Kastav - Grad Kastav objavio je Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u poduzetničkom inkubatoru KASPI. Zainteresirani poduzetnici i obrtnici mogu poslati svoje prijave do 31. kolovoza.

Predmet zakupa je uredski prostor veličine 15 m2 koji se sastoji od dvije radne jedinice. Svaka radna jedinica sastoji se od stola, uredske stolice, stolice za goste i klijente, te pripadajućih ormara (sukladno priloženom tlocrtu). Svaka radna jedinica ima pristup električnoj struji i optičkom internetu. Natjecatelji mogu dostaviti prijave samo za jednu radnu jedinicu, ili za obje radne jedinice.

Iznos mjesečne zakupnine je 15 EUR po m2 (u cijenu nije uključen PDV), a vrijeme zakupa je jedna godina. Pregled prostora je zakazan 24. kolovoza u 9 sati.

Natječaj se provodi prikupljanjem pisanih prijava koje se predaju u zatvorenim omotnicama. Zainteresirani poduzetnici i obrtnici mogu poslati svoje prijave do 31. kolovoza.

Najbolje ocijenjenom prijavom smatrat će se prijava onog natjecatelja koji uz ispunjavanje uvjeta iz natječaja ostvari najveći broj bodova sukladno tablici u tekstu Javnog natječaja. Obrasci i izjave moraju biti ispunjeni putem računala, isprintani, potpisani i pečatirani.

Tekst javnog natječaja, obrazac i izjava mogu se pronaći na mrežnim stranicama Grada Kastva.

Više sa portala poduckun.net ...