[U OKU KAMERE] Hotel Miramar obilježio 20. obljetnicu uspješnog poslovanja

Autor: Marina Pauletić 21.06.2024

Goste su pozdravili domaćini.

Opatija - Uz prisustvo brojnih poslovnih partnera, opatijski hotel Miramar obilježio je danas prigodnom svečanošću 20 godina postojanja, a goste su pozdravili domaćini – direktor Andreas Madejski i glavna izvršna direktorica dr. Orsolya Sakály. U svojim obraćanjima posebno su istaknuli važnost visoke kvalitete usluge, njegovanje partnerskih odnosa te povezanost s lokalnom i regionalnom zajednicom.

U dva desetljeća postojanja hotel Miramar iz godine u godinu dokazuje opravdanost svojih četiriju zvjezdica. Visoki broj stalnih gostiju, zaposlenici iz lokalne sredine i domaći dobavljači svjedoče o čvrstoj povezanosti s lokalnom i regionalnom zajednicom.

„Uspjeh našeg hotela neraskidivo je povezan s vrijednom suradnjom i povjerenjem koje ste nam ukazali tijekom proteklih godina. Vaša podrška i partnerstvo uvelike su pridonijeli našem rastu i prosperitetu! Naši dobavljači iz svih gospodarskih sektora ključni su za savršeno odvijanje svakodnevnih aktivnosti na visokoj razini kvalitete koju naš hotel pruža“, naglasio je direktor Andreas Madejski u svom govoru.

„Želja nam je bila ovaj poseban jubilej proslaviti s vama, kako bismo zajedno nazdravili budućim uspjesima i nastavku ostvarene odlične suradnje! Cilj nam je i dalje poticati gospodarski rast regije jer vjerujemo u kvalitetu domaćih proizvoda i proizvođača. Hotel Miramar nastavlja njegovati izvrsnost i održivost u turizmu, u suradnji s lokalnom zajednicom i oslanjajući se na čvrste veze s domaćim gospodarstvom“, istaknula je glavna izvršna direktorica dr. Orsolya Szakály.

Uz predstavnike Hotela okupljene su pozdravili prodekanica za razvoj Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu prof. dr. sc. Marinela Krstinić Nižić, menadžer za kongresni i ostale oblike turizma u Turističkoj zajednici grada Opatije Goran Pavlović, pročelnica Upravnog odjela za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije Alessandra Ban te gradonačelnik Opatije Fernando Kirigin.

Hotel Miramar uspješno surađuje i s Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Iki, prepoznajući značaj znanstvenih aspekata za razvoj novih turističkih sadržaja koji održivo jačaju destinaciju. Prodekanica za razvoj Fakulteta prof. dr. sc. Marinela Krstinić Nižić, pojasnila je kako Fakultet njeguje suradnju s poslovnim subjektima iz turističko-ugostiteljskog okruženja, s posebnim naglaskom na renomirane hotelske kuće poput hotela Miramar, u kojem studenti realiziraju stručnu praksu.

''Studenti imaju priliku upoznati poslovanje hotela u kojem odsjedaju stalni, odnosno vjerni gosti, pa se neki od njih vraćaju i 20 godina zaredom. Uspješnom realizacijom stručne prakse Fakultet u suradnji s hotelom Miramar dodatno osnažuje svoju funkciju javne obrazovne ustanove, a obostrani cilj je stvaranje kadrova u turizmu i njihova što bolja priprema za tržište rada. Drago nam je što učvršćujemo međusobne odnose te aktivno provodimo transfer novih znanja, kako bismo studentima nakon završetka studija pružili mogućnost (stalnog) zaposlenja“, istaknula je Krstinić Nižić.

– Vaša predanost, marljiv rad i visoki standardi učinili su hotel Miramar prepoznatljivim simbolom kvalitete i gostoprimstva. Hvala vam na svemu što činite kako biste doprinijeli lokalnom turizmu, istaknuo je gradonačelnik Kirigin.

Dvadeseti jubilej hotel Miramar obilježava nakon što ga je u ožujku preuzeo mađarski poduzetnik i vlasnik Mészáros Grupe, gospodin Lőrinc Mészáros.

Više sa portala poduckun.net ...